Петъчният Ви часовник
Re: Петъчният Ви часовник
И защо трябва непременно да "трябва"? Имам такъв в позлатена каса някъде из чувалите и не е с грубо рендосана каса за каквато се намеква и непременно ли трябва в тая тема някой да покаже какво си е сложил днес на китката, ако го няма в някой каталог. Случаят май е за патолог.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Специалист
- Reactions:
Гледай сега - намекване не непременно,но защо не?Seikosha написа:И защо трябва непременно да "трябва"? Имам такъв в позлатена каса някъде из чувалите и не е с грубо рендосана каса за каквато се намеква и непременно ли трябва в тая тема някой да покаже какво си е сложил днес на китката, ако го няма в някой каталог. Случаят май е за патолог.
По-горе поста ми завършва с въпросителна - демек въпросче .Питане.Можех да науча нещо...Мисля,че мога да питам във всяка една тема,нали?Или греша?
Твоя позлатения може би е гладък защото си го "сейкоширал" някога. Май иначе трябва и той да е с " грубо рендосана каса" ,но със жълти "цинти" и стрелки.Не ми се рови в момента в каталозите(да не задълбочавам "отклоненията"

П.П.Виж за патологията си напълно прав.Проверено е

И за още нещо не мога да не призная,че си прав- всеки може да сложи на ръката си каквото му "душа сака"

- the collector
- Специалист
- Reactions:
Постоянно ровя по UK зоната и съм взел доста часовници от островитяните. До момента не съм виждал тази Секонда в други каси, освен в тези с чертите, които е показал Росен.
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
Абе на който му пука му пука и пада голям самотормоз, на който не му пука си носи саатите и им се радва,дори си ги докарва до свой тертип,че да му е още по кеф. Това е кондиката,предпочитам да имам часовник който ме радва,отколкото някой грозен каталожен номер. Като имаш пет часовника е лесно да ги докараш до оригиналните,все пак говорим за винтиджи, ма ако имаш десетки пъти повече, малко ще се поозориш,всичко да ти е по Роснският хербарий. Остайте хората да се радват на нещата си и не им разваляйте хатъра бадева,особено когато не са и ви питали дали им разрешавате таквизи безобразия.

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Дубъл 

Последно промяна от rosen_er на 18 Дек 2016 09:59, променено общо 1 път.
Написах и в горния си пост,че не ми е нужно да разглеждам снимки на този часовник в друга каса от пространството.Достатъчно съм гледал и за себе си имам мнение.
Тези два примера дето си показал имат и други неточни неща .И двата.В Гладка каса,с този цифер (но не съвсем,че надписа там е "на 9 часа") има Слава.
Във връзка с :
Та преди доста време,след ония готини спорове важно ли е да има хигиена във форума, с Павлин (сори,че те намесвам) имахме разговор на тази тема.
Мишо ,може и да не си забелязъл,но след този разговор съм модератор на един -единствен подфорум.Първият като отвориш форума:
"Каталог за руски часовници
Каталози съдържащи информация за автентичността на окомплектовката и годината на производство на всеки един модел
Модератор: Rosen_er"
Искахме да направим нещо сериозно,но идеята беше доста амбициозна,изискваща много свободно време.......а бе сложна за реализиране в огромното разнообразие на марки и модели в руското часовникостроене(ега ти думата
).Не се случи.
Но приех (по-скоро за собствено удоволствие ,отколкото като ангажимент към форума) да коментирам оригиналността (доколкото е възможно) на показаните във всички теми руски часовници.Без значение собствени или общи теми.
Това е .Казах още тогава,че ще има реакции като твоите,но мисля,че за тези които разбират, за какво става дума има някаква полза,колкото и нескромно да звучи от моите уста.
Още тогава реших,че думи като твоите,колко съм клиничен случай ще"минават покрай ушите ми"
Пък който, както иска да тунингова часовниците си за продажби или лична колекция.Свободен избор е,но е добре да се знае и как аджеба трябва да изглежда (според дизайнера на завода) определен сахат.Нищо ,че е по-грозен от определено "кюфте".
Толкоз!
П.П. А , сетих се още нещо.
Какъв тормоз,бре Сейкоша???
Удоволствие е да научавам ,а и да споделям с приятели все повече нови неща за руските часовници.
Тези два примера дето си показал имат и други неточни неща .И двата.В Гладка каса,с този цифер (но не съвсем,че надписа там е "на 9 часа") има Слава.
Във връзка с :
Сега без да е необходимо,ще кажа защо се намесвам чат-пат ,когато видя нещо "сборно"(по това ,което знам ,разбира се.).Винаги съм готов на диспут и ако някой аргументирано "събори" твърденията ми - с удоволствие бих приел неговите.Seikosha написа:.......всичко да ти е по Роснският хербарий. Остайте хората да се радват на нещата си и не им разваляйте хатъра бадева,особено когато не са и ви питали дали им разрешавате таквизи безобразия.
Та преди доста време,след ония готини спорове важно ли е да има хигиена във форума, с Павлин (сори,че те намесвам) имахме разговор на тази тема.
Мишо ,може и да не си забелязъл,но след този разговор съм модератор на един -единствен подфорум.Първият като отвориш форума:
"Каталог за руски часовници
Каталози съдържащи информация за автентичността на окомплектовката и годината на производство на всеки един модел
Модератор: Rosen_er"
Искахме да направим нещо сериозно,но идеята беше доста амбициозна,изискваща много свободно време.......а бе сложна за реализиране в огромното разнообразие на марки и модели в руското часовникостроене(ега ти думата

Но приех (по-скоро за собствено удоволствие ,отколкото като ангажимент към форума) да коментирам оригиналността (доколкото е възможно) на показаните във всички теми руски часовници.Без значение собствени или общи теми.
Това е .Казах още тогава,че ще има реакции като твоите,но мисля,че за тези които разбират, за какво става дума има някаква полза,колкото и нескромно да звучи от моите уста.
Още тогава реших,че думи като твоите,колко съм клиничен случай ще"минават покрай ушите ми"

Пък който, както иска да тунингова часовниците си за продажби или лична колекция.Свободен избор е,но е добре да се знае и как аджеба трябва да изглежда (според дизайнера на завода) определен сахат.Нищо ,че е по-грозен от определено "кюфте".
Толкоз!
П.П. А , сетих се още нещо.
Какъв тормоз,бре Сейкоша???
Удоволствие е да научавам ,а и да споделям с приятели все повече нови неща за руските часовници.
-
- Специалист
- Reactions:
Леко се успокоих за мойта Ракета , никой не и намери несъответствие , ама то на тая лоша снимка с телефона не е лесно.

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Елегантни лъгове и боен безел, взели са най-търсеното в руските часовници.