Не съм търсил дали има такава,но ако няма нека да отворим една такава,че покрай чесането на разни анатомии ми стана интересно и за самият часовник. Имам и някои хрумвания и питания, където се надявам най-вече Миро да помогне.

the collector написа:От обявите ти е видно, че си някакъв страхотен палячо, а от отговорите и постовете ти, че си много прост човек!
Не знаех, че тук си играем на това кой чия страна ще вземе, а и не ме вълнува. Това, че имаш някакви близки отношения с някой, не значи, че неговите лоши страни не са факт.nevenbekriev написа:the collector написа:От обявите ти е видно, че си някакъв страхотен палячо, а от отговорите и постовете ти, че си много прост човек!Хубаво е човек да е наясно с кого може да се заяжда и с кого не бива. Нито е прост човекът, нито е палячо. Тук повечето го познаваме добре и автоматично ще вземем неговата страна, защото го познаваме с хубаво - един от най -готините стари членове на форума.
Първо прочети и вникни във всички постове и тогава ми говори за БАН! Аз ли започнах с обиди?the collector написа:Не знаех, че тук си играем на това кой чия страна ще вземе, а и не ме вълнува. Това, че имаш някакви близки отношения с някой, не значи, че неговите лоши страни не са факт.nevenbekriev написа:the collector написа:От обявите ти е видно, че си някакъв страхотен палячо, а от отговорите и постовете ти, че си много прост човек!Хубаво е човек да е наясно с кого може да се заяжда и с кого не бива. Нито е прост човекът, нито е палячо. Тук повечето го познаваме добре и автоматично ще вземем неговата страна, защото го познаваме с хубаво - един от най -готините стари членове на форума.
И отново ще кажа, че за мен този човек е ПАЛЯЧО И ПРОСТАК, а за вас какъв е си е ваш въпрос.
omegaqq : Още един такъв пост и се сдобиваш с бан завинаги!