хареса ми,
В моя пост по горе съм забравил да сложа хилещи се муцуни за да се подразбере, че съм на същата вълна.
Росене, ти явно си от "междинното" поколение, щом Карлсон го помниш като "филмче". А аз го помня като книжка. Авторката е от Швеция - Астрид Линдгрен (най-известната и книга е "Пипи дългото чорапче"). Признавам, че нищо не помня от книжката, но как да забравиш култовото описание, което Карлсон дава за себе си: Красив, умен и прятно закръглен мъж в разцвета на силите си.rosen_er написа:...С тези филмчета е свързано детството на моето поколение (ти си младеж,от къде ще ги помниш тези филмови герои)
С такива часовничета хем "чешеш" сърбежа от хобито,хем носталгия някаква (приятна) те наляга.
А бе кеф ми става !
П.П. Много по-интересни са ми тези два дизайна на Восток отколкото Командирски и Амфибии със самолетоносачи,изтребители,топове и какво ли не още
Междинкаatanweb написа: Защо обаче на циферблата пише 15 jewels, а механизма е 16?
Съвсем стабилно се получи.Случайноatanweb написа:. Стабилна ли е? Вижда се аха... да се утъркули, но ако центъра на тежестта съвпада където трябва да е ОК.