Сашо,сигурно ще те разочаровам,но моето мнение е ,че може би е в хромирана каса този часовник.
Преди време ми попадна от "всичко по левче" един много "обрулен" часовник,но ми се стори със запазен циферблат. В такава каса ,с комплект стрелки като за Амфибия и с такъв странен за "мъжкия" размер и по-скоро често срещан при кадетските Восток безел(даже Павлин се беше усъмнил,че нещо съм го преправял

).И в моя случай циферблата излизаше в разни други комбинации.Касата беше хромирана и в доста лошо състояние.
Става въпрос ето за това:

Капака му е като на Командирски (с един "зъб",както се вижда и от твоите снимки) и май послужи на Андро за нещо.
Но какво пречи да го облечеш в една стоманена каса?Аз така направих с моя и се получи ето този резултат:

На тези стари снимки е все още с не възстановена окраска на безела,но вече не е така.
П.П. По принцип Албатрос трябва да е Амфибия.А Амфибия с едно ушенце и без съответният надпис на капака ,според мен няма и не би трябвало да има.И все пак има едни Восток 2416 в стоманена каса и капак с едно "ушенце".С коронка на винт,но със комплект стрелки като на Командирски и са с един гард на касата при коронката.Скоро купих един такъв на моето приятелче Сашо(стругаря дето ми върши услуги от време на време).Капакът е без надпис Амфибия, много по-тънък,а от там е и с водоустойчивост 50м.Циферблатът с който съм срещал такъв модел често е с една конска глава(този,който взех на Сашо е абсолютно същият ,но без "главата",което е по-редкият вариант ,според мен).Ще използвам снимки на Миро(сигурен съм ,че няма да имаш нищо против Миро ) за илюстрация,че не ми се рови в момента,а часовникът за който говоря не съм го снимал.Така изглежда :

Това не е нито Амфибия,нито Командирски ,а стоманен Восток автоматик.
Но......като дойде при теб часовника ще разкажеш как е