трябваше да снимам, ама с такава клизма ги събрах тия двата, по принцип аз като пипна и става беля,
но този ден явно е бил специален, щото и двата станаха да чукна на дърво.
Не е само да се сложат в касата и стрелките и готово, затова ме е страх и не искам пак да ги отварям.
Трибуната съм оплътнил около механизма с ринга който с и върви с касата, да ама не , трябваше да сложа над него гумено уплътнение и после още един тънък метален ринг за да подпре капака и да стане стабилно, да не се лашка механизъма, всичко е точно..
Другия стерилния пак с тази молния, касата някаква реплика, как става, поръчал съм отделно един пръстен от бея

естествено той не става, щото е много висок , цепнах го за да стесня диаметъра, и го препилих ръчно с пила на плвината височина, добре че е мек метал и стана доволно бързо и лесно, молнията както казах е тънка сложи и един цифер с карачета да покрие секундата и лепнах отгоре другия "панерайски" такъв, сложих стрелките с 300 зора, бам в касата, сложих ринга и завих капака, СТАНА,
а и ремонтоарите ги клъцах добре че и те станаха. За следващия мисле да ползвам часовникар.
Нямам време грам, а търпение още повече

радвам се че ви харесва.
За линкове ибей основно, и хомидж форума (за съжаление той умира, не могат да се правят нови регистрации, но има още хора и се предлагат чудни работи)