Една легенда, заслужаваща внимание! Преди 3г. видях часовникът да се продава и реших че трябва да го имам. Да, ама не! Поради перманентната ми финансова непригодност часовника изчезна от полезрението ми! След като се събрах реших, че "клин клин избива" и ще похарча събраното за часовник разбира се. Не след дълго се появи един Ориент, уговорих лична среща и отидох на сгледа в София. Човекът носеше този часовник... А сега де? Разговорихме се и... купих Ориента. Човекът беше добро момче и сърце не ми даде да му извивам ръцете! Говорихме и за Еникара разбира се, но само това. Обаждаше се от време на време за съвет по отношение на часовници. Наскоро звънна пак и каза, че часовникът започнал да избързва. Препоръчах профилактика разбира се. Какво беше учудването ми, когато след поредното обаждане ми бе намекнато, че часовникът ще се продава, тъй-като проблемът не се решил след профилактиката, при това на промоционална цена...Е, за останалото се досещате... След "пране" на баланса часовника работи в COSC параметри и почти 65ч. резерв...
Миланезе-то е от друг модел. Часовникът е автентичен, без компоненти новодел.