Според мен е добре корпусът да бъде опразнен и да бъде тестван в буркан с вода (още по добре топла) и да се види от къде е проблемът.
Благодаря, за приемането ми във форума!atanweb написа:Добре дошъл във форума. Задаваш интересен и провокиращ въпрос.
Както и да го въртим все ще стигнем до въпроси какъв е моделът? Дали е оригинален? Отварян ли е преди това? Последна профилактика? и т.н. Колкото повече отговори на тези въпроси има толкова по-точно ще може да се отговори на въпросът. А с информацията до тук има два варианта.
Не е нормално това разбира се - часовникът или е с липсващ уплътняващ ринг или е неоригинален и въпреки поставянето на такъв има вероятност пак да не уплътнява добре. Още един вариант..... може и да е комбинация от неоригинален часовник на който пък му липсва ринга за уплътнение.... но понеже не смея да твърдя това без да съм сигурен и би било обидно спрямо питащият затова слагаме тази вероятност като несериозна и по скоро забавна.
Още варианти има и в уплътнение на коронката и/или пък стъклото. Моделите на Ролекс с хелиева клапа добавят още една дупка в корпуса от където е почти невероятно да се получи фал. Но до тогава само ще гадаем за възможните отговори на въпросите по горе.
Хубава вечер на всички!