Нови придобивки

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Заключено
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Re: Нови придобивки

Мнение от omegaqq »

Prisadov написа: ....
Изображение
....
А на бас, че механизма на вилера е доработена ЕТА 1080. Демек не е баш тяхна разработка:
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... k&ETA_1080" onclick="window.open(this.href);return false;
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Невене,що не казваш,имам едно пликче с десетина звездички има и много добри.Тези дървените са интересни,струва си да станеш дърводелец :wink: пусто време не остава иначе съм се наканил цяла кутия да направя като тези ама за сега ...

Prisadov горката ракета,какво ли е преживяла :( ще се радвам да и дадеш нов живот.
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

omegaqq написа:
Prisadov написа: ....
Изображение
....
А на бас, че механизма на вилера е доработена ЕТА 1080. Демек не е баш тяхна разработка:
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... k&ETA_1080" onclick="window.open(this.href);return false;
Да,те винаги са си с ЕТА,дори и новите са им с доработки....Но въпреки това много ме радват :D

Kapkan и аз много ще се радвам да си го въстановя както трябва...така ми го подариха,без стъкло и със падкали стелки...а по касата няма почти никакви забележки....дано часовникаря се реши да ми продаде цифера :D

Поздрави....
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

http://auction.bg/item.php?id=1162263" onclick="window.open(this.href);return false;
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Жалко за циферблата на Ракетата. А последно време са доста търсени и трудна работа за намиране на нов.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

3017 написа:Жалко за циферблата на Ракетата. А последно време са доста търсени и трудна работа за намиране на нов.
Защото са кекави,да са дали на Пловдивската задруга да ги правят,щяха да са супер.Един от Пловдивските го мих с обезмаслител и го търках с четка за зъби,не мръдна :shock: стана като нов.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Държи, ама прилича на капачка от бира :)
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Ако имаш такъв и не ти е жал пръсни му един лак отгоре и гледай порцеланов цифер ;)
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

3017 написа:Жалко за циферблата на Ракетата. А последно време са доста търсени и трудна работа за намиране на нов.
Ми при въпросния часовникар в Пловдив видях сигурно 5 който са като нови а той ми показваше и 3-4 който не бяха никак зле също,но просто се чудеше дали ги продава :?: което за мен беше доста станно...до сега не бях срещал часовникар който да не продава части....а също така и си купих чисто нова такава ракета,но жълта от друг часовникар за 12,50 лв :D и за това тази в акциона ми се вижда малко скъпичка ....
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

А утре някой ако ти подари такава, после и 12.50 ще ти се видят много :)
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Тя жълтата всъщност ми е подарък от брат ми защото той я плати :Д и така става че и 2те ракети са ми подарък :D
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Отдавна не бях се разписвал:

Изображение
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Браво,цифера е нов направо :)
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

Да, хубава е.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Изображение

Изображение

Изображение
снощни Това всичко е амбалаж от който нямам нужда Купих ги само и единствено за да маскирам интереса си към тренча Като ги разглеждах, равнодушно го отместих заедно с още един джоб лунен Търговеца поиска без Омегата 80 лева което е абсурд и след инсцениран дълъг размисъл се съгласих но заедно с омегата Накрая си стиснахме ръцете на 120 а на мен ми идваше да изкрещя от кеф Ще задържа само нея и машинките за Стористелъроватами Примчена придобивка
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Интересува ме колко може да струва за да знам къде да го разположа във витрината Че ще е горен рафт е ясно но колко в ляво някой има ли идея
Заключено

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”