Събрах пак някои интересни неща, и бързам да се похваля

В колекцията ми нямаше 300м. Амфибия. Просто цените са... Е, в един форум се появи една, предложих я на един колега (който от време на време ми поръчва да му търся определени модели). Обаче той търси само в отлично качество, по възможност НОС с кутия и документи

Та лесното е, че не е профилактирана. Механизми има, лесни са за ремонт и профилактика. Лошото е, че стъклото има микропукнатини. Не бих искал да го сменям с обикновено. Затова ако някой има идея къде и кой може да ми изработи и монтира "оригинално" дебело стъкло, моля да помогне с информация.
Още една дървена Ракета. Дойде с бял безел и някакъв подменен циферблат. Хубаво, че имах подходящи части от една със счупен дървен корпус, та се спретна отлично:

Следва една Победа "черввена 12". Сигурно се сещате, че щом я показвам, значи е много ранна. Ами да, досега нямах от '46, вече имам. Е, четвърто тримесечие, но все пак 46. Естествено, с жълт анкер и жълто анкерно колело. Циферблатът също е от най-ранните, четох, че са посребрени, и после нанесени боите:

И още една Победа, този път от 2-47. Ама не е "червена 12", а с друг циферблат. Дали така е оригинална, не знам, но не виждам повод да не е. Също е с жълти анкер и колело:

Поздрави, Миро.