Некоректен продавач
Re: Некоректен продавач
Iivetsa, май не си разбрал - продавача остава с отрицателния вот, а нашето момче(Росен) е без такъв вече. Имало справедливост и в аукциона!
Да, точно така. Поставеният на Росен отрицателен коментар, от некоректният продавач е премахнат.
Уж я следя тази тема,ама явно съм проспал някои подробности
!В такъв случай ,да разбирам че всичко е наред
!

Последно промяна от iivetsa на 02 Яну 2013 20:04, променено общо 1 път.
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Да ,така е.И аз не вярвах,че ще вземат отношение от Аукцион.бг за нещо толкова незначително,но.....факт.За което съм благодарен.
-
- Специалист
- Reactions:
Лъжец,внимавайте-
extazi30
http://auction.bg/profile.php?user_id=4 ... ction=show" onclick="window.open(this.href);return false;
extazi30
http://auction.bg/profile.php?user_id=4 ... ction=show" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Специалист
- Reactions:
До сега съм си взимал всички пратки без преглед и продавачите в 99% са били коректни.
Но има всякакви шмекери, готови на всичко, само и само да не се минат.
Един от тях е - ivomx3d - Ивайло Тодоров от Перник.
Ivailo Todorov <ivomx3d@abv.bg> беше пуснал няколко аукциона от стотинка, които естествено може и да завършат под левче. Така от него спечелих един лот. ЗИМ + Молния и един стар LED калкулатор CANON на доста ниска цена, а след това му писах да ги прати.
Първо ми изпрати e-mail от софийски IP-адрес, в който ме уверяваше, че е на морето и веднага щом се върне ще ми ги изпрати. После естествено не се "върна от морето", но аз спечелих и още един негов аукцион за 5 лв. и той веднага ми писа да дам данни за изпращане по ЕКОНТ.
Напомних му за другите аукциони и той взе да ми обяснява как трябвало да го разбера - не можел да ми даде предметите на тази цена. Питах го защо тогава се прави на интересен - да пуска аукциони от стотинка. Каза, че щял да ми изпрати други часовници за компенсация.?!?
В момента в офиса на ЕКОНТ имам една пратка от него и се чудя дали да я взема.. ;)
Той има много отрицателни коментари от колеги. Купува предимно часовници и колекционерски вещи на изгодни цени. Често спечелва аукциони, оглежда предметите, а след това ги връща - всичко това изцяло за сметка на продавача. Някои от продавачите, които са му оставили положителен коментар, всъщност са писали за нереализирани сделки по негова вина - явно са пропуснали да маркират отрицателен.
Утре ще видя каква е пратката, но нищо чудно същият номер сега да се случи на него и да плаща ЕКОНТ в двете посоки. Няма значение какви коментари ще ми остави в аукциона. Той е некоректният, а не аз.
edit: За сега му написах един неутрален, че щеше да изтече времето, през което се пазят данните от аукциона - 1 месец и половина.
Но има всякакви шмекери, готови на всичко, само и само да не се минат.
Един от тях е - ivomx3d - Ивайло Тодоров от Перник.
Ivailo Todorov <ivomx3d@abv.bg> беше пуснал няколко аукциона от стотинка, които естествено може и да завършат под левче. Така от него спечелих един лот. ЗИМ + Молния и един стар LED калкулатор CANON на доста ниска цена, а след това му писах да ги прати.
Първо ми изпрати e-mail от софийски IP-адрес, в който ме уверяваше, че е на морето и веднага щом се върне ще ми ги изпрати. После естествено не се "върна от морето", но аз спечелих и още един негов аукцион за 5 лв. и той веднага ми писа да дам данни за изпращане по ЕКОНТ.
Напомних му за другите аукциони и той взе да ми обяснява как трябвало да го разбера - не можел да ми даде предметите на тази цена. Питах го защо тогава се прави на интересен - да пуска аукциони от стотинка. Каза, че щял да ми изпрати други часовници за компенсация.?!?
В момента в офиса на ЕКОНТ имам една пратка от него и се чудя дали да я взема.. ;)
Той има много отрицателни коментари от колеги. Купува предимно часовници и колекционерски вещи на изгодни цени. Често спечелва аукциони, оглежда предметите, а след това ги връща - всичко това изцяло за сметка на продавача. Някои от продавачите, които са му оставили положителен коментар, всъщност са писали за нереализирани сделки по негова вина - явно са пропуснали да маркират отрицателен.
Утре ще видя каква е пратката, но нищо чудно същият номер сега да се случи на него и да плаща ЕКОНТ в двете посоки. Няма значение какви коментари ще ми остави в аукциона. Той е некоректният, а не аз.
edit: За сега му написах един неутрален, че щеше да изтече времето, през което се пазят данните от аукциона - 1 месец и половина.
Последно промяна от dreadx на 11 Юли 2013 22:40, променено общо 1 път.
Социализъм, Бинди и Консул от аукциона!!! Това всъщност са едно и също лице!!! Дребен търгаш с дребна душа и мислене на дребно, за който всички са дребни и "мишоци". Този съм го отсвирил тотално, защото просто е комплексиран помияр!!!
.
Еи, тоя наистина те е ядосал. Добра душица като теб да пише такива неща - сериозна работа:)))DHM написа:Социализъм, Бинди и Консул от аукциона!!! Това всъщност са едно и също лице!!! Дребен търгаш с дребна душа и мислене на дребно, за който всички са дребни и "мишоци". Този съм го отсвирил тотално, защото просто е комплексиран помияр!!!
-
- Специалист
- Reactions:
Благотонев: http://auction.bg/item.php?id=1565615

Kупува го някакъв bad2(1) за 12.50 лв. bad2 чудно има интерес само към стоките на Благотонев. Други покупки от аукциона няма. За купувача Благотонев е оставил 3 положителни коментара.
Седмица по-късно виждам това - ivanka12: http://auction.bg/item.php?id=1583079

Както виждаме часовниците "са се озовали в трето лице", а продавачът "е размислил и иска да си ги купи обратно". :)
Действието се развива изцяло в Пазарджик, а Благотонев и ivanka12 редовно си наддават един на друг за издуване на цената в аукциони от стотинка.

Kупува го някакъв bad2(1) за 12.50 лв. bad2 чудно има интерес само към стоките на Благотонев. Други покупки от аукциона няма. За купувача Благотонев е оставил 3 положителни коментара.
Седмица по-късно виждам това - ivanka12: http://auction.bg/item.php?id=1583079

Както виждаме часовниците "са се озовали в трето лице", а продавачът "е размислил и иска да си ги купи обратно". :)
Действието се развива изцяло в Пазарджик, а Благотонев и ivanka12 редовно си наддават един на друг за издуване на цената в аукциони от стотинка.
Той голямото "нещо" продава че и схеми да прави! Хора без работа!
-
- Специалист
- Reactions:
Абе не е така. Например продавачът имаше аукциони за 2 различни "гарови" часовници - (циферблати със стрелки и централно управление от часовник-майка -- не че бяха точно от гара)
Даже си мислех дали да не си купя един и затова се оглеждах за управление - дето намерих в Elektor. Обаче от такова самонаддаване часовниците стигнаха над 15 лв. и аз реших, че няма да си купя нещо с издута цена, и дето не съм сигурен кога ще му измисля управление.
Ако беше изпаднал на добри пари - веднага го почвах.. :)
А с много залози и аукционите създават фалшиво впечатление, че са интересни, и хората се настървяват -- по принцип все някой 3-ти може да се върже да залага над ivanka12 ии.. голяма далавера - няма що..
Даже си мислех дали да не си купя един и затова се оглеждах за управление - дето намерих в Elektor. Обаче от такова самонаддаване часовниците стигнаха над 15 лв. и аз реших, че няма да си купя нещо с издута цена, и дето не съм сигурен кога ще му измисля управление.
Ако беше изпаднал на добри пари - веднага го почвах.. :)
А с много залози и аукционите създават фалшиво впечатление, че са интересни, и хората се настървяват -- по принцип все някой 3-ти може да се върже да залага над ivanka12 ии.. голяма далавера - няма що..
Аууу, ние в Пазарджик сме големи играчи, бря хи хи хи...