Часовата стрелка е в стил WADOKEI (https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_clock) - старинен японски стил. С прилично ниво на детайли и трудност. Има и неприлично ниво, но за мен е рано да се спускам толкова надълбоко.

Много и деликатно пилене имаше. Най-накрая ми се наложи да ползвам най-фините ми пилички (зъбати и диамантени) Следва посиняване, но преди това ще потренирам малко на други парченца стомана, а и трябва да си направя по-добра установка. Гледах в ЮТюбЪ как от Глашуте си посиняват болтчетата - поставят ги на поялник с леко уголемено нагревало. Та се каня да си преустроя моето поялниче с една малка "масичка" и да го пробвам.

Естествено, когато съм готов, ще ви покажа, но предупреждавам - не съм токова вманиачен като повечето от вас, та ще ми отнеме дни, може би и седмица дотогава.
А, и още нещо - четох някъде във форума как някой фовумджия шкури подобни тънки и малки части като ги затиска с коркова тапа, за да не си стържи пръстите. Та реших да пробвам неговия начин, но не получи равномерно полиране, та се върнах на моя си - гумичка за молив, средно твърда.