Мисля,че стрелките на този модел са едни копиевидни.И от двете страни на втулката.
Ето тук се виждат ,макар и лошо: http://ussrpoljot.blogspot.com/p/2408.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Да, точно така! Някой така некадърно беше монтирал някакво стъкло, че с ножа обикалял, обикаля, та направил пръстени като на Сатурн, ама пък и дълбоки. Че като не могъл да сложи плексигласа, за по сигурно го залепил, та и лепило чегъртах. Жалко, че нямам снимка от преди това. Часовникът ми е подарък от приятел, който каза, че го намерил в насело в плевник. Сега гордо разхождам “Ганьо“ по тукашните МОЛове.
Тези с лого Полет(не Секонда) май ги има и в стоманени каси без лъчи,но не съм сигурен.
Аз например има една Секонда с тази машина в хромирана каса,което пък е доста необичайно:
От около два месеца ,най-накрая започнах да ровя из кутиите и да правя селекция на инвентара Накуих една дузина кутии за съхранение с по 12 гнезда и сега пълня, пълня...
Един симпатяга забравен през годините с прави но скосени в краищата си лъгове, мяза на големите , но всъщност е 32,5 мм.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "