Проблема ми идва от първия модул за измерване .когато го преглеждах видях нещо отчайващо . В центъра на модула се мъдри нещо което много ми прилича на микрофон .-Който се бе отлепил -разкачил .

Тази дълга черна плоска пръчица ,трябва да е залепена за една малка -на пръв поглед метална игла .Която завършва като глава на кърфица излизаща по средата на кожения кръг.Целия микрофон е така направен -Под основата от кожа- която още не съм отлепил за видя какво точно е под нея - Е залепена една обикновенна гумена мебрана .Служеща да придаде еластичност на този микрофон- на тази кърфица. Ако случайно хвърлите върху него по -дебел и масивен часовник, да не би да го издъните и той да пропадне надолу.-Така че Сашо много внимавай с твоя как ги поставяш върху тази кърфица.

А някой забеляза ли как са изстрити номерата на интегралните схеми .-Това явно е направено с цел от завода на Witschi -,да не би на някой да му хрумне сам да си ги подменя . -А сега сядам да узучавам каво е микрофон и има ли той почва при мен.