Отговарям на личен въпрос , дано не ми се смеят специалистите , понеже германиев транзистор не съм пипал от 40 години.
https://eandc.ru/catalog/detail.php?ID=12288
https://postimg.cc/f3k7HQrX

Почвам с транзистора , на линка се виждат изводите , на снимката отляво надясно са емитер база колектор.
На схемата емитера е със стрелка , колектора е от същата страна на чертата , а базата е перпендикулярно на чертата.
С омметър трябва да показва малко съпротивление ако минуса е на базата , а плюса на някой от другите два , наобратно трябва да показ0ва безкрайност .
Това при положение че мерим само него , ако има свързани други елементи омметъра ще мери и тях .
Кондензатора се мери най лесно ако мултицета има опция измерване на кондензатори .Ако няма , прекъсваме със клещи секачки единия извод този от към баланса ми се вижда удобен на 1 мм над спойката.
С омметъра трябва да показва безкрайност. След това както е откачен от останалата схема го зареждаме с някаква батерия , без значение каква и веднага след това мерим на двата му изхода с волтметър или амперметър трябва да покаже за момент нещо най добре напрежението на батерията с която сме го заредили и да спадне до нула.
Ако изпълняява тези условия е перфектен.И с една капка припой го запояваме обратно
Бобините са закачени както следва Л3 работна между колектор и минус на батерията, трябва да покаже някакво съпротивление , килооми , другата бобина е между + на батерията и базата на транзистора , и тя трябва да покаже някакво съпротивление може би по малко от другата .
Описаните измервания се правят без батерия.
С включена батерия и волтметър между емитер и колектор трябва да показва 1.5 волта и като се разклати баланса да спадне за миг ако изобщо го хване мултицета .
От тук нататък ще помоля за данни от измерване и конкретни въпроси .
червения и черния кабел на мултицета са различни и има значение кой къде се включва
Ако има неясноти една снимка на мултицета ще помогне много.
В меито за толкова мъдрости отдавна щяха да ми пишат тройка и да ме изгонят от изпита .
Успех и пак си мисля че нещо заяжда механичната част