Помощ за избор на старинен часовник

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Bina
Reactions:

Помощ за избор на старинен часовник

Мнение от Bina »

Здрвейте,
аз не разбирам много от стари часовници,а бих искала да направя подарък на много скъп човек и се надявам да ми препоръчате откаде да купя хубав старинен часовник за специален подарък.Бих искала да е от известна марка, като може да е тип будилник.
Много ви благодаря
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Re: Помощ за избор на старинен часовник

Мнение от Pavlin »

Здравейте,
до каква сума трябва да е часовника?
Bina
Reactions:

Мнение от Bina »

zdraveite,
niama opredelena cena.Bih iskala da e mnogo hubav,kato saotvetno i po-skap>
Blagodaria Vi!
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Бих посъветвал търсещата помощ от форума,да посети тези два сайта:
Prodavalnik.com > свободно време > антикварни стоки и колекции > антикварни часовници.
auction.bg > бижутерия,часовници > настолни часовници
в тях ще може да избира м/у над 1600 модела,визуализирани със снимки,описание и цена.Ако иска тука да се дискутира по нейна молба,да качи снимки на няколко неща които са и харесали(или да даде линк да ги видим) и тогава който има желание,може да изрази мнение или да даде съвет.Иначе не виждам как може да се дискутира,след като липсва предмета на дискусията.
Във форума също може би е възможно да намерите каквото Ви интересува,но това е за друг раздел,който е по-надолу в началната страница > Купува/продава > купува ,но и там Ви съветвам да дадете някаква насочваща информция,защотото критериите:хем да е красив,хем да е стар и от известна марка, са много относителни.Лично аз мисля,че търсите някакъв настолен или каминен часовник,което не е точно будилник,но и това са само догадки.В крайна сметка посочете и някакъв лимит на цена,защото диапазонът е много голям от 5.00лв - 5.000лв.Така ще ориентирате продавачите и те ще разтегнат сергията и ще почнат да Ви предлагат дермени.
Дано съм успял да Ви ориентирам в проблема.Успех!
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Bina
Reactions:

Мнение от Bina »

много благодария!
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”