Аз напоследък само от тях купувам,и е нормално да се съберат доста !Даже не съм ги снимал всичките,че много притъмня по едно време !Лошото е,че има още доста модели от които нямам,и не виждам как ще ги намеря,но съм оптимист
От миналата седмица една "Кама" много добра. Стрелките не бяха сложени и аз като ги слагах едната е счупих..................Сега търся оригинални да намеря.... много ме е яд като стане така :twisted: . Поздрави на всички!
Скоро взех много часовници на сляпо, без дори да съм ги виждам, просто ей така на честна пионерска После като ги получих какво да видя..........едно интересно часовниче, което не е в добро състояние. Не всеки ден мога да намеря такова и реших да ви го покажа - Рубин. Слагам тука снимката, тъй като не мисля, че си заслужава цяла тема да отварям за него....... Нали е почти кама
Все по трудно се намират запазени часовници кама, но търсенето продължава Взех няколко онзи ден кама, няколко от тях са за ремонт Този, който ви показвам само стъклото му смених, отличен!