Pierre Cardin?

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
intruder
Reactions:

Pierre Cardin?

Мнение от intruder »

Здравейте.
Бихте ли ми помогнали с разпознаването на този часовник,защото нищо не намирам из нета за него.Благодаря предварително :)
Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Re: Pierre Cardin?

Мнение от omegaqq »

А ти какво искаш да разпознаеш? Марката, вида на механизма? Това е дизайнерска марка, модели излизат всяка година (ако не и всеки сезон). Едва ли има в нета каталог коя година какво е произведено. То е все едно да изровиш някаква стара дреха на марката и да искаш да я идентифицираш - е нЕма как да стане.
intruder
Reactions:

Мнение от intruder »

Мерси за отговора :)
А дали има някаква стойност?
Не съм на ясно с този тип часовници и за това питам :)
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Би имала стойност за някой костюмар, който е запознат с марката. Този часовник, нов, според мен трябва да струва около 150лв.
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Новите модели започват от 120 лв и нагоре....използват швейцарски кварцови механизми и като цяло повечето хора са доволни...с един приятел си бяхме разменили часовниците за един ден и така носих един от новите модели....като цяло са удобни и точни(така се очаква и от кварц)....също имат и механични часовници,но там цената е вече друга.Като гледам твоя е от по-старите модели,разглеждах преди време един техен каталог от 2005г и мисля че го имаше там.Дано съм ти бил полезен :)
Поздрави...
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”