И дойде време да покажа още няколко прелести....
Знаете че съм от феновете на и на по окаяните часовничета....но както се изрази Seikosha "Да намираш щастие в обикновенните неща е изкуство...."
Ще запозчна с нещо скромничко.....

От доства време това часовниче ми минава пред очите....но някакси все не му обръщах достатъчно внимание....накрая реших че щом никой не го е взех до сега ще си е за мен....а й е доста забавно...

Едно много хубаво полетче...но секундарната стрелка постоянно пода....уж я слагам,тръгва си изведнъж я гледам паднала вътре....някой може ли да ми даде съвет как да си го оправя? А и чакам мнението на Митака (DHM) за това часовниче...знам че той ги харесва полетчетата....

Една много интересна и забавна Ruhla....много ме радва....особено секундичката като се движи....но незнам защо са му толкова малки патенчетата на това часовниче (12mm)

Една доста красива Слава....имам лека слабост към тях....първото ми руско часовниче беше слава и сега като ми попадне някоя по хубавка,ме съблазнява много бързо....
Много спортно-елегатно излъчване има с кафява кожа...

Едно красиво Командирче....
Много ми харесват командирските и амфибийте,но зажалост нямам много от тях....
По това часовниче има малко работа,като смяна на стъкълце и добавяне на боя по безела(все още избирам подходящото черна,че да не заприлича на нещо грозно)....

Много ценно и желано часовниче е за мен това....няма стъкълце защото още му търся секундарна стрелка....но много ме радва и бързам да се изфукам....

И ето една от "Черешките" ми....Много ме радват швейцарчетата на старите марки....които не се намират толкова внешно време....знам че не са с най-добрите механизми,но идеята че са произведени преди толкова време а сега са при мен ме радва много....

Ето още едно такова часовниче.....немога да си го сваля от ръката....стъклото му е сменето вече,но исках да го споделя с вас,по начина по който аз го взех...с хубавата лупичка....и случайно някой да знае за марката нещо?

Една голяма красавица от моите любими Победи....доста време търсих такава и накрая я получих като подарък от брат ми....

И за капак нека да сложа още една черешка на тортата....Чакам мнението на 3017 за това часовниче....даже ако ми каже и нещо за него ще съм му още по-благодарен....има нужда от ново стъкълце,но сега искам да му се порадвам както си е....
Това е за сега....Поздрави и приятни почивни дни.....