хоби след хоби-докато ни изгонят от къщи
Re: хоби след хоби-докато ни изгонят от къщи
Видях го
добър улов сте направили

-
- Специалист
- Reactions:

втората петдесетица от живота си смятам да прекарам раздвоен между три С -сазани- сех -саати Дето е текло пак си тече ,на същото място седмица по късно Тотално разбиване а улова е мой и на внука за един ден Снимания е мой приятел дошъл да я прибере и раздаде че взе да измира а ние изкарахме още два дни но със мижав резултат Падне ли ти- бой и без сантименти че днеска има утре не
Ето затова спират риболова след седмица-както е огладнял шарана след зимата,ще го изловите до "перка"
Идеален улов и водоема като гледам е супер-равен бряг,тревичка.Какво му трябва повече на един запален риболовец(или въдичар,не знам как е правилно)?!Завиждам !

-
- Специалист
- Reactions:
Споко, до перка не се стига, от 100 -тина въдичари две трети си тръгнаха капо На този водоем съм израстнал ,водя си дневник с година месец ден температура на вода атмосферни условия -като посока и сила на вятъра и тн и знам къде е хоремага на рибоците във всеки сезонrosen_er написа:Ето затова спират риболова след седмица-както е огладнял шарана след зимата,ще го изловите до "перка"Идеален улов и водоема като гледам е супер-равен бряг,тревичка.Какво му трябва повече на един запален риболовец(или въдичар,не знам как е правилно)?!Завиждам !
:shock: ще те съдят за геноцид,аз кат хвана 2/3 рибета си мисля,че съм наловил яко 

-
- Напреднал
- Reactions:
Айде и аз да се изфукам с другите ми хобита....или по скоро начини на спортуване

(откриване на сезон за тази година)
Все пак съм от планината и като се има предвид че пампорово ми е на 15 мин с кола няма какво друго да е (от известно време оставих ските и преминах на друго "средство за превоз")
а другото ми хоби е нещо което остана от ученическите ми години и днес продължава да ме влече...

Едно съзтезание за младите таланти....

Но и не пречи и аз да покажа какво мога....
Но обичам когато имам повече свободно време и да рисувам(не ми се отдава колкото на брат ми,но аз съм си инат
)

Подарък за един много близък мой приятел...

Обеци рисувани за подарък..

И нещо което се получи по случайност но е много ефектно...
За съжаление повечето ми "произведения на изкуството" са подарени а снимковия материал изчезна с развалянето на компютърчето....
а ето и нещо свързано с идеята на форума

Но единствения снимков материал за процеса остана в интернет простраснотвото
Приятна и успешна седмица на всички !

(откриване на сезон за тази година)
Все пак съм от планината и като се има предвид че пампорово ми е на 15 мин с кола няма какво друго да е (от известно време оставих ските и преминах на друго "средство за превоз")
а другото ми хоби е нещо което остана от ученическите ми години и днес продължава да ме влече...

Едно съзтезание за младите таланти....

Но и не пречи и аз да покажа какво мога....
Но обичам когато имам повече свободно време и да рисувам(не ми се отдава колкото на брат ми,но аз съм си инат

Подарък за един много близък мой приятел...

Обеци рисувани за подарък..

И нещо което се получи по случайност но е много ефектно...
За съжаление повечето ми "произведения на изкуството" са подарени а снимковия материал изчезна с развалянето на компютърчето....
а ето и нещо свързано с идеята на форума

Но единствения снимков материал за процеса остана в интернет простраснотвото
Приятна и успешна седмица на всички !
Отлично Присадов!
Важно е човек да се занимава с нещо, независимо какво.
Важно е човек да се занимава с нещо, независимо какво.
Ето кой ще оправя повехналите циферблати
Отваряш темата за рисуваните цифери и почваш серия.Може да изтипосаш Шеретуди с 50 шарана.Часовника си го направил супер,цветето също,с какво ги рисува?

-
- Напреднал
- Reactions:
Ми ползвам всякакви бой за рисуване....от такива за автомобили до туш и водни бойчки.Жалко че, немога да покажа крайния резултат но цветето отдавна радва друга стена
.... О аз нямам проблем с оправянето на циферблати,но просто надписите изчезват и затова не бапам

Но имам и такива без надписи дето просто си молят за една бойчка....като този luch (Благодаря на plamenhar) някой доста некадърно се е опитал да направи звездичка на циферблата и това ме дразнеяе като го погледнех а нали и механизъмчето е жълто реших че ще му тича и такова жиферче....полирах и маркерите ама забравих да го снимам....ще го покажа готово като му намеря и стрелкички

Но имам и такива без надписи дето просто си молят за една бойчка....като този luch (Благодаря на plamenhar) някой доста некадърно се е опитал да направи звездичка на циферблата и това ме дразнеяе като го погледнех а нали и механизъмчето е жълто реших че ще му тича и такова жиферче....полирах и маркерите ама забравих да го снимам....ще го покажа готово като му намеря и стрелкички

Последно промяна от Prisadov на 15 Апр 2013 18:10, променено общо 1 път.
отива на добре
показвай

-
- Напреднал
- Reactions:
а за рисуването оговарям брат ми да ми помогне
намерил съм си едно измито циферблатче на Кама и ако успее да ми го нарисува ще го покажа....едиствения преблем е че трябва да се нанася изключително тънък слой боя иначе стрелките немогат да се движат....

Браво Присадов,с моето хлапе сте от една партия

http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
kama collector 88
Да бе Митак,готино е ,ама много лошо се пада с тия дъски
!По мое време имаше далеч по малко начини да си счупиш главата
!Важното е да се забавляват децата!

http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
kama collector 88
-
- Специалист
- Reactions:
Всичко с времето си лъвове Днес язди дъски ,утре ще язди тресогъзки разни- дългокраки късокраки блондинки и брюнеткиПри часовниците е маалко по различно Тук се срещат с мъхчета над устата и дърти пръчове като мен