Шератудито - Елааааас! стана по-хитър и от гърчолясъл маслинипродавец,взе и той,глеам,да туря по едни кожени обръчи на дермените в Аукциона,само дет снимките му си остават все тъй загадъчни

Наборе, /извинявай за обръщението/- сега се логвам и какво да видя- постовете ти изтрити!DHM написа:Колеги, извинявам се за точките, които виждате! Те са следствие от изтритите ми мнения!!!
Но за да съм коректен към вас, ще кажа следното:
Илийка, радвам се, че съм те зарадвал, приятелю!!! Човече се покланя!!! Понеже няма такава емотиконка...
Роска, не знаех наистина, но пък бях задължен на Мераклията и това беше най-малкото, което можах да направя..........а и какво по ценно от това да зарадваш колега.............???????????
Бате Мишо............ще измислим нещо.............душа си ми ти....................под кожицата ми си
.................но пък какво бихме правили без хора като теб????????? Сигурно бихме били едни гадни дебелокожи създания, лишени от чувство, усет и емоции.........
Поздрави!!!
Митак стой си тук,не бегайLyubo_sr написа:Наборе, /извинявай за обръщението/- сега се логвам и какво да видя- постовете ти изтрити!DHM написа:Колеги, извинявам се за точките, които виждате! Те са следствие от изтритите ми мнения!!!
Но за да съм коректен към вас, ще кажа следното:
Илийка, радвам се, че съм те зарадвал, приятелю!!! Човече се покланя!!! Понеже няма такава емотиконка...
Роска, не знаех наистина, но пък бях задължен на Мераклията и това беше най-малкото, което можах да направя..........а и какво по ценно от това да зарадваш колега.............???????????
Бате Мишо............ще измислим нещо.............душа си ми ти....................под кожицата ми си
.................но пък какво бихме правили без хора като теб????????? Сигурно бихме били едни гадни дебелокожи създания, лишени от чувство, усет и емоции.........
Поздрави!!!
Не те познавам лично- за което мога само да съжалявам, но искам да ти кажа, че много те харесвам- може би не само аз?
Много бих искал да знам какво те кара да триеш мненията си, които лично аз четях с интерес?
Ти си един от хората в този форум, виновни да "залитна" по руски часовници- утре ще покажа нова придобивка и бих бил радостен да споделиш мнение...
С уважение,
Любо