ETA 2824-2?

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Re: ETA 2824-2?

Мнение от omegaqq »

http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... k&ETA_1080" onclick="window.open(this.href);return false;
Въпроса беше много лесен. Пробвай с нещо по-трудно.
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Мнение от omegaqq »

Така и така си играем на гатанки, можете ли да познаете този механизъм къв е:
http://www.arteorientalis.com/doxa_movement.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

[quote="plamenhar"]Аз като видя такъв винт на маховика и блокирам.
Отгоре на това надписа е много крив.
Хич не ми се вярва това да е минало качествен контрол.[/quote

Човек блокира от какво ли не :roll: Това,че Сейко са избрали за някои от моделите си такъв тип закрепване на ротора,не ги прави по-лоши. Трябва да ти кажа,че вчера във връзка с първият ми въпрос по темата за ЕТА половин ден рових из нета и бях изключително изненадан от това,че във много форуми сравняват ЕТА 2824/2 с 7s26 на Сейко и доста народ дава предпочитанията си за последният по доста показатели,а той се произвежда в клоновете им в Хонг Конг и Сингапур и е износната серия,а 7s36 се произвежда в Япония и е предимно за вътрешният пазар и е с още по-добри показатели. Но те са без винтчета де :D
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

omegaqq написа:http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... k&ETA_1080
Въпроса беше много лесен. Пробвай с нещо по-трудно.
Знам,че въпросът ми беше лесен разбира се.Просто беше в унисон с темата по-горе и за кривонделските надписи тоже.
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

Seikosha написа:
plamenhar написа:Аз като видя такъв винт на маховика и блокирам.

Човек блокира от какво ли не :roll: Това,че Сейко са избрали за някои от моделите си такъв тип закрепване на ротора,не ги прави по-лоши. Трябва да ти кажа,че вчера във връзка с първият ми въпрос по темата за ЕТА половин ден рових из нета и бях изключително изненадан от това,че във много форуми сравняват ЕТА 2824/2 с 7s26 на Сейко и доста народ дава предпочитанията си за последният по доста показатели,а той се произвежда в клоновете им в Хонг Конг и Сингапур и е износната серия,а 7s36 се произвежда в Япония и е предимно за вътрешният пазар и е с още по-добри показатели. Но те са без винтчета де :D

Не става въпрос за Сеико,а за безбройните ментета,които са с такъв винт.От там ми е останал предразсъдъка.
Сейко имат прекрасни часовници,особено тези над 1000лв. :evil:
Но гроздето малко кисело. :lol:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

omegaqq написа:Така и така си играем на гатанки, можете ли да познаете този механизъм къв е:
http://www.arteorientalis.com/doxa_movement.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Швейцарски :D
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Ами същия бе Мите- 1080 :roll:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

plamenhar написа:
Seikosha написа:
plamenhar написа:Аз като видя такъв винт на маховика и блокирам.

Не става въпрос за Сеико,а за безбройните ментета,които са с такъв винт.От там ми е останал предразсъдъка.
Сейко имат прекрасни часовници,особено тези над 1000лв. :evil:
Но гроздето малко кисело. :lol:
:thumbup: :D И аз за това като купувам такива по 20-30лв. по цяла нощ лъскам бастуна,че поне да им докарам фаса :mrgreen: То така е и по-интересно,ако имам 1000-левов,ще трябва да го гледам като през стъклена витрина и да не смея да го пипна,като ценна картина която виси на стената,зяпаш,ама не пипаш.
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Мнение от omegaqq »

3017 написа:Ами същия бе Мите- 1080 :roll:
:clap:
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

ETA-е механизма и го ползвам за донор на Доха kal 103ФЪ :D
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

sheretudis написа:МНОГО ОРИЕНТСКО МИ СТОИ по прилича на РИКО СЕИКО беш И ОРНАМЕНТ ама дай и друг план бе
Последният пост на Шеретудито,ме подсети,че старото куче първи надуши веднага,че механизмът на Уотъма мирише на саке и суши.Шапка му свалям на старият козел. :clap:
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

ами не съм компютърно грамотен като Омега яя то и да вадя справки от д-р Ранфт за секунди ЗА това разчитам на нюха си Уърпуул-шесто чувство Това или го имаш или не Аз лично разбрах че го имам, когато веднъж се звънна на вратата , хвърлих гащите и изтичах да отворя Съседката дошла да пием кафе
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Изображение
Казьол,кво ви казвам.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

sheretudis написа:ами не съм компютърно грамотен като Омега яя то и да вадя справки от д-р Ранфт за секунди ЗА това разчитам на нюха си Уърпуул-шесто чувство Това или го имаш или не Аз лично разбрах че го имам, когато веднъж се звънна на вратата , хвърлих гащите и изтичах да отворя Съседката дошла да пием кафе
Той знае ;)
Изображение
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

.
.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”