Верно! Писал съм,че не вярвам да е сбирщейн,имайки предвид такъв,правен от някой в Булгаристан колега. В първият ми въпрос съдържа и подвъпроса "или е някаква заготовка..." Имах съмнения за японски,но не казах нищо за да не ме обвинят,че на всякъде виждам гейши,но след като и колегата Omega изказа предположения(за което му благодаря),ще излезе май,че съмненията ми са били основателни,наистина механизма си е досущ 7625,а маховика като на 6206,гледайки двата модела на Сейко и този на Уолтъм,мисля ,че са от горе -долу от едно време,и няма нищо чудно,ако американците са използвали японски части за часовника си,както и много други фирми.Дори и легендарната им Bulova сега се произвежда в Япония.Това ,че надписите и гравировката по механизма са слагани допълнително,не пречем,всички знаят колко фирми слагат логото си в/у механизмът който са избрали за модела си. Така,че първоначалният ми въпрос,си е съвсем резонен.Пускам по-долу и една снимка на един американски часовник,който исках да покажа при "швейцарците" Ван Гог си е стара марка,надписите също са "криви",но до три пъти познайте,какъв е механизмът

Само ще подскажа,че калибърът е 1080