ПРОДАВАМ ROLEX DATEJUST
Re: ПРОДАВАМ ROLEX DATEJUST
Стига го ядохте човека.Понякога получаваш подарък от приятел,колега ,шеф с възможности и оставаш с впечатлението,че си получил нещо стилно и дори скъпо.Но реалността не винаги е такава.Съмнявам се,че някоѝ нормален ще се опита на "краставичар,краставици да продава".Ако не се занимаваме с часовници,дали ще познаем един "неистински"?
Колеги, нека чуем човека и тогава да го съдим. И на мен ми идва да му сипя башка и да го нахраня подобаващо, но може и да не знае за какво иде реч. Но ако се опитва да се е...ва с когото и да било в този форум, както един приходящ с 11 мнения, продаващ кварцови боклуци в другия.......обещавам лично да му отсипя подобаващо!!!
.
Мъже,дръжте се като джентлемени.По всичко изглежда ,че продавачът на тая алотропна модификация е дама и понеже ТЕ го имат от 10-12 г. то е придобило вече антикварна стойност.
Аз например бих го купил,ако се премахнат двете нули и между двете цифри,се сложи препинателен знак,имам една любовница,която като чуе !!!ROLEX!!! сваля кюлотите,без да гледа,това часовник ли е,или краставица.
Аз например бих го купил,ако се премахнат двете нули и между двете цифри,се сложи препинателен знак,имам една любовница,която като чуе !!!ROLEX!!! сваля кюлотите,без да гледа,това часовник ли е,или краставица.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Казал Муканина докато скубел бялата лястовица!hronos написа: "Боже, Боже колко мъка има на този свят......."
Ще се опитам тук да кача по големи снимки!

Не искам с никого да се гавря , не разбирам от часовници имаме най-различни подаръци от доста известни хора, съпругът ми има алергия към всякакъв метал и не може да ги носи дори и едно винче да се опира. Имам и един ROMANOFF много стилен ще го обявя и него! Ако някой иска повече подробности да заповяда на оглед отблизо! Между другото в e-bay има обявен същия часовник за 1600 долара !

Не искам с никого да се гавря , не разбирам от часовници имаме най-различни подаръци от доста известни хора, съпругът ми има алергия към всякакъв метал и не може да ги носи дори и едно винче да се опира. Имам и един ROMANOFF много стилен ще го обявя и него! Ако някой иска повече подробности да заповяда на оглед отблизо! Между другото в e-bay има обявен същия часовник за 1600 долара !
Е,и Вие сега.... заслужихте си реакциите на хората. Препоръчаха Ви да покажете механизмът,това е основното по което се познава един часовник,макар,че и от външният му вид да си личи,че е реплика.Добре е за в бъдеще ,ако решите да продавате някой от часовниците си,да си направите проучване за него,можете да поискате помощ и от тук от форума,няма проблем.
И бихте ли дали линк към Е-bay със същият часовник за 1500$ за да Ви посочим евентуално разликите.
И бихте ли дали линк към Е-bay със същият часовник за 1500$ за да Ви посочим евентуално разликите.
Е ви и Вишерон,в средата
http://auction.bg/uploaded/475347/47534 ... 1369167008" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auction.bg/uploaded/475347/47534 ... 1369167008" onclick="window.open(this.href);return false;
Защото прилича и на моята.Ама моята е по-ладна,че не и е крива калимявката. Наизвадихме от сейфовете съкровищата май

-
- Специалист
- Reactions:
Ама тази, дето съм си я харесал е с по-евтини части. Винаги можеш да си я поправиш с механизъм за 35 ст. от битака :Р
Бате Мишо да направи снимки на съдържанието на кутийката от сладолед
Да видим от там какво ще излезе 

.
Коя по-точно бе Митак,че са май над 10 сладоледени,картонените и чекмеджетата не ги броя.DHM написа:Бате Мишо да направи снимки на съдържанието на кутийката от сладолед![]()
Да видим от там какво ще излезе

Требе да си купя още два чифта батерии,че едните вече заминаха за 2м.,а им дават 1500 зареждания