Какво по-точно ви смущава ?? Ще сложа снимки и ако някой се интересува
наистина нека ми пише! Не съм определила закована цена ,
още правя проучване , че не съм много наясно как вървят цените !!
Без снимки,няма как да стане. Това е сериозна марка и непременно трябва да снимате и покажете и механизма.Добавете и кратко описание.От кога е часовника,колко е използван,минал ли е профилактика,ей такива работи,това улеснява потенциалният купувач и засилва интереса.Така е редно,иначе става трудно продаваем. За цени, можете да си направите сравнение в международните аукциони,но все пак трябва да имате едно на ум,че в България никой няма да Ви даде същата цена.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "
И с капс лук в заглавието така се крещи, че едва ли не като влезе човек и очаква пищно ревю и поне добре съставена обява! Ама...
Вслушай се в колегите и с по-добро инфо, ще има и по-добър и голям интерес!
Няма такава гавра просто.
Във часовникарски форум да обявиш това съоражение за Оригинален Ролекс си е чиста гавра.
Скрий се веднага във дупката от която изпълзя, много те моля.
Много гадно, и тук ни полазиха със първобитни ментета.
:triniti
Някъде бях чел , че точно преди 10-12 години е имало специална поръчка от един единствен екземпляр на въпросния модел. Основните изисквания са били да няма никакво сходство по нито един от характерните белези на марката. Така че, не викайте по човека, а се радвайте, че имате честа да видите този изключително рядък модел в нашия скромен форум.