Ооооох чеда мои, Омега яяя, и ти о Славний Капкане геронтодеменциус ми е диагнозата и ни помня ни бъкел,особенно като не ми оттърва
Спокойно - наскоро докторите са открили лек и за тая болест. А един добър човек ми я подшушна и на мене. Пък аз понеже съм добра душа ще я споделя с Вас.
Та лека е много стар и се нарича гьостерица, дава се со страшна сила по гърба на болиния или де свари лекуващия. Обикновено лечението се прилага еднократно и върши добра работа. Ама за sheretudis може и едно повторение да се направи за по-сигурно .
Ооооох чеда мои, Омега яяя, и ти о Славний Капкане геронтодеменциус ми е диагнозата и ни помня ни бъкел,особенно като не ми оттърва
Спокойно - наскоро докторите са открили лек и за тая болест. А един добър човек ми я подшушна и на мене. Пък аз понеже съм добра душа ще я споделя с Вас.
Та лека е много стар и се нарича гьостерица, дава се со страшна сила по гърба на болиния или де свари лекуващия. Обикновено лечението се прилага еднократно и върши добра работа. Ама за sheretudis може и едно повторение да се направи за по-сигурно .
sheretudis написа:в гореизложеното много ме впечатли следното от предпоследното и второто изречение горе ----Понасъбрал съм няколко ,които при достатъчно време ще снимам и като първи подал заявка май ще ги изпратя на него----------- Та за кой грую става въпрос Тантурестия класическия илииии Към другите от форума Я назад че дедо ви Ангел ще размаха бастуна Ега ти наглеците
Ей туй Груйче ми е легнало на сърцето, като прасе на шосето...
Лъве ти за тантурестия Грую ли говориш бре Жълтата тухла Шарко я ми дай освен ракетката още някоя близалка да ма подсладиш а и по мазно да протече раздялата ми Тия трътлестите не са ми мой тип и този го продавах два пъти на един полицай Купи го а като закъса за пари ми го продава на половин цена и после пак Ся се е пенсионирал и се е запилял по Гърция и повече няма да мога да го центря Доходоносен часовник се оказа
sheretudis написа:Лъве ти за тантурестия Грую ли говориш бре Жълтата тухла Шарко я ми дай освен ракетката още някоя близалка да ма подсладиш а и по мазно да протече раздялата ми Тия трътлестите не са ми мой тип и този го продавах два пъти на един полицай Купи го а като закъса за пари ми го продава на половин цена и после пак Ся се е пенсионирал и се е запилял по Гърция и повече няма да мога да го центря Доходоносен часовник се оказа
Вече загрях и без линка Беше питал за диаметъра ама ме мързеше да ставам и меря, пък и при тия въпроси обикновено не следва сделка, затова не подуши ли гръцкия ми нос парички ,гръцкия ми задник не се размърдва Сега имам едно такова странно усещане че довечера като се прибереш и пратиш снимки на още някои ,,излишен" нуждаещ се от усилия за привеждане в прилично състояние саатник работата почти ще стане
,,Понасъбрал съм няколко, които при достатъчно време ще снимам и ще ви представя."" Туй е твой цитат айде представи и да решаваме Начи Грую е на половин цена в джоба ти църната ракета е в джоба ми и дай да видим нещо от цитираните незадължително работещи но задължително не Слава
Не си ме разбрал правилно - тези който съм понасъбрал са колекцията ми /в по-голямата част в перфектно състояние/, която като ми остане време ще представя. А иначе се намират и нещо за възстановяване и довечера ще направя снимки, които ще ти пратя на ЛС, за да си избереш.
ПС Предполагам, че оригиналният механизъм /или циферблат/ за Грюена не са ти под ръка, дори и в увредено състояние?
Послеписа не разбрах Грюените бяха 12 бр изпратени ми от Канада рекламационни нови и няколко за части От тях продадох 7 и пет държа в мен Директния ,този с кривите патенти два класически и тантурестия Тези които продадох бяха същите но с различни цветове на циферблатите Това си е оригиналния механизъм и машина на Грую по простата причина че Грую не ибава да слага ни ЕТА ни АС ни Фелса в саатите си а гъка само негови си Калибър 712СА излиза под два варианта -със 17 и 25 камъка като разликата се явява в камъните на автомата където са и написани На тези които се задържаха най дълго в мен съм гледал да сложа от 25 камъковите автомати По добре е а да ги разменям отново заради небиеща на очи разлика не съм сметнал за необходимо Друго е ако е на врътката апачик облещена По желание на пациента ги правя напълно много оригинални с 17, и 25 камъка по избор
sheretudis написа:Послеписа не разбрах Грюените бяха 12 бр изпратени ми от Канада рекламационни нови и няколко за части От тях продадох 7 и пет държа в мен Директния ,този с кривите патенти два класически и тантурестия Тези които продадох бяха същите но с различни цветове на циферблатите Това си е оригиналния механизъм и машина на Грую по простата причина че Грую не ибава да слага ни ЕТА ни АС ни Фелса в саатите си а гъка само негови си Калибър 712СА излиза под два варианта -със 17 и 25 камъка като разликата се явява в камъните на автомата където са и написани На тези които се задържаха най дълго в мен съм гледал да сложа от 25 камъковите автомати По добре е а да ги разменям отново заради небиеща на очи разлика не съм сметнал за необходимо Друго е ако е на врътката апачик облещена По желание на пациента ги правя напълно много оригинални с 17, и 25 камъка по избор
Вдянах. Нека си остане така. Пък ако имаш и други от този сорт - пращай снимки и оферти на ЛС.
Бъди здрав.
Зареди добре батериите на фотоапарата си и като пратиш фотки на непотребните после ще уговаряме и другия на лични Ако си от София утре ще идвам до летището та мога да ги донеса на живо да ги видиш и съответно подготвиш столевките да не ми издуват джобовете Ай другото на лични че тука е бъкано с хиени една от друга по свирепи