За забрана за гласуване за собствен часовник и дума не може да става. Няма техническа възможност да се направи. Админа и модераторите не можем дори да виждаме кой за кого е оставил своя вот.
Радвам се, че се забавляваме!

Никак ,ама никак не си правFenna написа:Колега и ти си прав, но хубава жена без пари нЕма
Другото си е залъгалки
При всеки конкурс се гледа визията и квалитето-то продава...стока,кола,жена и т.н.
Правилно е да се перчим с това, което показваме, а не какво има зад него като сума,
защото всеки може да измисли някаква сума и да се перчи колко е евтин или скъп.
Че защо ви трябва да виждате кой за кой е гласувал, като ние си признахме
Аз пък този месец мога се пусна с негов,скромен Полет 3133 (на вересия)rosen_er написа: П.П.П. Я си помислете,какво би се случило ако DHM участваше в тези конкурси с часовниците ,които вадеше?Спокоѝно може да се каже,че тоѝ участва задочно в "месец Юни"
rosen_er написа:Никак ,ама никак не си правFenna написа:Колега и ти си прав, но хубава жена без пари нЕма
Другото си е залъгалки
При всеки конкурс се гледа визията и квалитето-то продава...стока,кола,жена и т.н.
Правилно е да се перчим с това, което показваме, а не какво има зад него като сума,
защото всеки може да измисли някаква сума и да се перчи колко е евтин или скъп.
Че защо ви трябва да виждате кой за кой е гласувал, като ние си признахме![]()
Ако правилно съм те разбрал,че е малко двусмислено,то аз бих казал,че наѝ-хубавите жени са тези,които не биха се впечатлили от кинти."Хубаво" е субективна категория,за всеки е различно.И не трябва да се бърка с "лъскаво",ама точно в кавички казано...
Не си прав и за това,че "всеки" би излъгал за цената на часовника.Аз например ,не съм всеки,какво бих спечелил от такава лъжа?
"Не всичко е пари,приятелю,не всичко е пари..." -пееше една не млада дама вече![]()
Тъжно е конкурсът да се възприема като перчене.Ако така вървят нещата може да останат 2-3 участника в следващите конкурси и още какво......ами да получат всичките по един глас-собствения си (при тази нагласа на "нарциси")![]()
П.П. За миналия месец,гласувах за себе си,но.......последен ,вече без значение за класирането глас,а и срещата беше тогава и го обявих маѝтапчиѝски.Сега,ако победителя спечели "титлата" с един глас повече и
то собствения си.......
П.П.П. Я си помислете,какво би се случило ако DHM участваше в тези конкурси с часовниците ,които вадеше?Спокоѝно може да се каже,че тоѝ участва задочно в "месец Юни"