Дълго време се колебах дали да пиша за този странен случай,който ми се случи миналата вечер и накрая с риск да бъда обявен за луд , все пак се реших.Вече над 24ч.съм в абсолютен шок и не знам по какъв начин да изляза от тази абсурдна ситуация,а именно, да си мисля или,че става нещо с мойта психика,или започвам да вярвам наистина в свръх естествени неща.
Работата е там,че както писах преди няколко дена,че не мога да открия едни механизми,но с давност на случая поне 25дни,това което ми се случи вчера към 22.15ч. е просто безумно като факт,а той е ,че в този час,разбрах,че ми се е изпарил и фотоапарата Канон.

Безумието на ситуацията е такава,че просто не съществува здрав разум който може да си го обясни.Защото друго е да решиш да търсиш нещо,което примерно от месеци не си виждал и пипал,а друго е когато се стопява нещо в нищото след като си го използвал само преди няколко часа. Фактите са такива: Както показва фото редакторът ми,в 18.08ч.съм направил снимка(и) с фотоапарат Canon SX 100 IS,и това са няколко снмки де факто на една Амфибия,за което Росен ме помоли да направя снимки от по-близък план.Та значи,направил съм снимките и съм ги качил с УСБ кабела,който е на 40см. от лявата ми страна и винаги в готовност,за прехвърляне на данни и го използвам ежедневно.След прехвърлянетокакто винаги,по няколко пъти на ден,апарата го прехвърлям от дясната ми страна,на 30см. от дясната ми ръка върху една кутия и това е било винаги в продължение на повече от година.
В редки случаи,апарата остава пред мен на масата,ако има още предстоящи снимки. Сега подчертавам нещо важно,аз съм си създал,дали от мързел,или по други причини,всичко да ми е на една ръка разстояние.В този времеви период от 18.08ч. до 22.15ч.не съм мръдвал и на крачка от стола,четох и писах в нета,разглеждах разни потенциални пациенти от кутиите и към крайният момент,бях започнал да разглобявам един швейцарски Корнавин,че имаше някакъв проблем и както ми е навикът да снимам всичко като действия,посегнах без да гледам с дясната ръка да взема фотото...и него го нямаше. В първият момент реших ,че е някъде по натам или по-нататък и зарових ръка тук и там,после погледнах и под фотьойла,да не би да се е приплъзнал и паднал долу, Тц,нямаше го. И след това разбира се все още неосъзнавайки какво се случва,започна и повсеместен тараш,всичко беше обърнато наопаки,всички кътчета на стаите,всички джобове,чекмеджета и т.н.бяха преровени в продължение на 5ч.,а днес всичко още веднъж,което разбира се беше безсмислено,но беше направено само и само за да се отсеят и премахнат всякакви вероятностти.
Трябва да ви кажа,че за първи път от много време изпитах истински страх,страх от нещо което не можеш да си обясниш,нещо което влиза в противоречие със всичко досега и с цялата ти природа и начин на осезание. Искам пак да подчертая и се кълна във всичките си седем наследника,че и за секунда не съм ставал през тези около три часа от стола,не съм ходил нито до апартамента,нито до таванската работилница нито до двете 00,вратата ми е заключена и никой не е идвал и влизал,изпил съм два чая и изядох парче кекс. Не мога да намеря покой от този момент нататък и след няколкото подобни необясними случая,вече не знам какво да мисля.Аз съм пълен атеист и не вярвам в никакви суеверия и по природа ,ако да не съм пълен скептик,съм аналитична натура,но това което се случва,наистина ме изкарва извън релси,защото трябва да се приеме ,че или аз бавно подлудявам,като героят на Джоузеф Хелър от романа "Нещо се случи" или да почна да вярвам наистина,че не всичко което знаеме за заобикалящият ни свят е истина.Дилема без алтернатива. Много съм подтиснат и не е за загубата на някакъв си апарат,а ,че личният ми свят се срутва и не съм в състояние да направя каквото и да е. Интересен и един друг факт,че както писах,ми изчезват неща или,ако ги намеря, ги намирам на най-абсурдните места,все любими дреболии с които съм в ежедневието.Любопино е,че точно предната вечер,понеже имам и още един апарат ,но Canon SX 130 IS и отдавна исках да продам единият,защото не ги ползвах и двата,го уговорих с един приятел да го вземе и то точно вчера,дори човека отишъл и си купил както го посъветвах,две акумулиращи батерии и зарядно за тях.
Не знам защо поствам тези неща,но ми се прииска да споделя с някого и може би и някой друг на когото са му се случвали странни неща напоследък,ще сподели. Искам да кажа,че всичко е много сериозно за мен и ще помоля да няма бъзикни,не ми е сега до това.Имам си и собствена теория за някои неща и може би един ден ще я споделя,просто чакам утре,като стана от сън и застана пред клавиатурата,да установя,че ми го няма монитора.