идея за часовник, на който е бил :roll:

и немско? Имам два такива немци,кръгла каса,правоъгълен механизъм.3017 написа:Не се притеснявай, не са излишни теми. Със сигурност ще са от полза на други.
Това че не е Зенит не е. Но нямам идея какво точно е било. Мисля че е нещо старо и интересно.
Дай да видим твоите немци, не са ли леко военни и те?kapkan написа:Имам два такива немци,кръгла каса,правоъгълен механизъм.
С кво да пиля :shock: нямам нищо ... купих си малки отверки в аукциона, ама не ми ги изпратихаkapkan написа:и немско? Имам два такива немци,кръгла каса,правоъгълен механизъм.3017 написа:Не се притеснявай, не са излишни теми. Със сигурност ще са от полза на други.
Това че не е Зенит не е. Но нямам идея какво точно е било. Мисля че е нещо старо и интересно.
"Лошото е, че нямам толкова малка отверка" Невен ти каза,една игла пилиш и си в джаза
Може да пробваш и с пила за метал,едва ли са толкова закалени иглите!?Шкурка за водно "стъкло" какво е??Гледам ,че често я споменаваш,ама май нещо не си разбрал точно!Има шкурка за сухо и водно шлайфане,като логично едната се ползва на сухо а другата с водаFenna написа:С кво да пиля :shock: нямам нищо ... купих си малки отверки в аукциона, ама не ми ги изпратихаkapkan написа:и немско? Имам два такива немци,кръгла каса,правоъгълен механизъм.3017 написа:Не се притеснявай, не са излишни теми. Със сигурност ще са от полза на други.
"Лошото е, че нямам толкова малка отверка" Невен ти каза,една игла пилиш и си в джаза, да не говорим че тук няма в целия град шкурка за водно стъкло над 1000 :x
Иначе механизма е в някаква подложка/гнездо и отделно е самата каса.
А циферблата за мене е метален или меден.