Silvana swiss
Silvana swiss
Наследих,така да се каже един часовник механичен Silvana позлатен.Нямам си никаква идея колко ли би струвал,ако река да го продам.Като дизайн явно е старичък,но интересното е че златното покритие е уникално запазено и по часовника и по верижката.Нося го вече от един месец и ми прави впечатление,че върви много точно.Преди съм имал механични Сейко 5 и Ориент ,но както се казва ;не цепеха;секундата като този часовник.Въпросът ми е каква цена би имал ако реша да го продавам.По късно ще дам линк със снимки на часовничето
-
- Moderator
- Reactions:
Re: Silvana swiss
Добре дошъл на форума.
Силвана е марка, която съм виждал само с механизми на други производители. Много зависи какъв е той - дали е съвсем базов или нещо по-интересно. В момента на аукциона има един хронограф Силвана, май беше с механизъм Валжу 7734, за който искат 350 лева (никой не го купува от месеци).
Но това е хронограф. Ако е обикновен механизъм - само с три стрелки - ще е доста по-малко, надали повече от 50, но го казвам съвсем наслука. За абсолютно запазени часовници цената може да е и по-висока.
Във всички случаи, щом Ви е наследство, помислете дали си струва да не го продавате - не вярвам да вземете много пари, а сетне ще съжалявате за спомена.
Силвана е марка, която съм виждал само с механизми на други производители. Много зависи какъв е той - дали е съвсем базов или нещо по-интересно. В момента на аукциона има един хронограф Силвана, май беше с механизъм Валжу 7734, за който искат 350 лева (никой не го купува от месеци).
Но това е хронограф. Ако е обикновен механизъм - само с три стрелки - ще е доста по-малко, надали повече от 50, но го казвам съвсем наслука. За абсолютно запазени часовници цената може да е и по-висока.
Във всички случаи, щом Ви е наследство, помислете дали си струва да не го продавате - не вярвам да вземете много пари, а сетне ще съжалявате за спомена.
ето линк за часовоника !!!
http://auction.bg/sell.php?71572db829b3 ... 32cdde81f2" onclick="window.open(this.href);return false;
Линка е за вход в аукциона, а не е към снимка на часовника.
Това са реални снимки на часовника. Не знам как да кача снимките снимките тук във форума
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Връзката към аукциона на часовника не работи правилно.
Опитай да дадеш нова връка към часовника.
Опитай да дадеш нова връка към часовника.
явно още не е активна защото току що го пуснах в аукциона.след малко ще дам линк от Продавалник
Ето линк от Продавалник: http://prodavalnik.com/silvana-swiss-po ... -i16367523" onclick="window.open(this.href);return false;.Надявам се че се отваря успешно
Няма му секундната стрелка,но пък другите нали са си там ;) механизма е Peseux 320. Такъв от аукциона купих за 12/13лв с доставката
Модела на часовника явно е без секундна стрелка. Виждал съм и други такива. Цени не коментирам!kapkan написа:Няма му секундната стрелка,но пък другите нали са си там ;) механизма е Peseux 320. Такъв от аукциона купих за 12/13лв с доставката
че 12-13 лв е китайски кварц. иначе модела е беа секундарник
Ето за това Omegaqq избягва да ти назове цена.Часовникът струва толкова,за колкото успееш да го продадеш.
СЪГЛАСЕН !!!
Има модификации много на механизма,слаган е на всякакви марки.Видях,че твоя е без секундарник,моя има на 6 часа,марката е Роданиа.От реакцията ти виждам,че си разочарован,но както казваше някой тук "нещо струва толкова,за колкото можеш да го продадеш" спокойно можеш да му искаш и 1000лв,но ще си е вечно твой,а въпроса ти е за цена на която да го Продадеш ;) .
Успех
Успех