Търся механизми Польот 2609.Н

Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Търся механизми Польот 2609.Н

Мнение от miroman »

Здравейте,

във връзка с един проект (доста от вас знаят за какво става дума) търся точно тези механизми 2609.Н. Най-добре ще е, ако са профилактирани, но ако са стабилно вървящи - също може. В краен случай, ако няма други, и невървящи съм готов да взема. Уточнявам, че 2614 не върши работа.

Трябват ми десетина бройки. Мога да предложа за бартер доста части - имам петдесетина мъжки швейцарски механизма за части, имам доста части за Молния (без баланси, само оси; и без секундни стрелки). Имам и доста части за китайски часовници, ама надали на някого му трябват (освен на мен :) ). Абе изобщо ако някой има предложение за механизми, да каже какво търси, и ако го нямам - какви пари иска.

Поздрави, Миро.
Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Re: Търся механизми Польот 2609.Н

Мнение от sheretudis »

ще видя какво остана но това с профилактирането ме хъска Мързелив съм
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Знам защо ги търсиш :) но защо не избра по-масов механизъм 26.. има и Ракета щях да те заредя с дестина :thumbup:
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

kapkan написа:Знам защо ги търсиш :) но защо не избра по-масов механизъм 26.. има и Ракета щях да те заредя с дестина :thumbup:
Пробвах и от Ракета, и от Победа - не пасват в касата, по-точно дупката за ремонтуара. Това е причината и Польот 2614 да не става.

Да споделя и тук временния резултат :)

Изображение

Изображение
Изображение
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

харесвам :thumbup:
lusti
Reactions:

Мнение от lusti »

Браво Миро срахотен е станал за съжаление не можах да се класирам във записването в Стрелките.Циферблата е санал много готин :crazy: абе изцяло проекта ти е сполучлив :clap:
crysis
Напреднал
Reactions:

Мнение от crysis »

Имам четири броя от 2614, но както разбирам няма да свърши работа този механизъм. Много се надявах, че ще намеря 2609.H за да подкрепя добрата идея. Ще по разпитам приятели да не би да имат. Поздрави!
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Браво Миро! Следя темата в другия форум. Щеше да е много жалко ако поради някаква причина не беше успял да завършиш проекта. Колко механизма ти трябват още?
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

3017 написа:Браво Миро! Следя темата в другия форум. Щеше да е много жалко ако поради някаква причина не беше успял да завършиш проекта. Колко механизма ти трябват още?
Ами писал съм - десет не ми стига.
Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Видях, но си помислих че може да си набавил някоя и друга бройка. Утре ще ти дам отговор с колко мога да помогна.
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

Да напиша и тук - ще останат циферблати за продаване. Първоначално офертата от фирмата беше за 100 бр., но след като на 30.01. се чухме, и му казах да ми офертира цена за по-малко бройки, на 31.01. получих оферта, че ако същия ден платя в брой - цената остава същата и за 60 бр. :)
За форумния ще трябват 39, ще си запазя 5-6 за да си направя няколко "нефорумни", и ще останат 15 за продаване. Цената е "доставна" - 20 лв./бр. Вариантите са два - с жълт и с бял паметник, но от кой колко ще останат - ще стане ясно после.
Ако някой иска да си направи сам, като просто си смени циферблата - да казва, докато има :lol: :lol: :lol:
Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Вчера проверих, повечето от моите са 2614, имам и няколко 2609, от които само 2-3 със здрави баланси. Питах на още едно място, но нямало. Мога да ги събера, но ще отнеме време.
nevenbekriev
Специалист
Reactions:

Мнение от nevenbekriev »

Аз имам поне 2 здрави баланса. Мога да профилактирам безплатно всички механизми.
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

И аз намерих 2 механизма със здрави баланси. Ако закъсаш, обаждай се.
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

Благодаря колеги,

колко жалко, че не пуснах тема тук по-рано. Вече изпратих 18 механизма съм Смолян, там колега от другия форум уреди негов познат часовникар да ги профилактира по 5 лв. бройката. Omegaqq ми е приготвил също 11 профилактирани бройки. Така че до 39 остават 10. Тъпото е, че за една-две бройки не си струва куриреската услуга :(. Е, ако са подарък - струва си :)

Невене, теб най-вероятно ще те потърся като се върнат механизмите, и им взема ремонтуарите, та да ти ги пратя наведнъж. Така и не открих някой в Пловдив да ги направи.

Поздрави, Миро.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Търся, Купувам ----- Wanted”