ЦИТИРАД

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
sheretudis
Специалист
Reactions:

ЦИТИРАД

Мнение от sheretudis »

Изображение
Какво търси емблема на Радо на Цитизен -недоумявам Оказа се благодарник Пуснах го в бензина да се развърти барабар с циферблата и след тръскане и мацане с гъша мас аукционно заработи И да се изфукам с Омегата мазно цъкаща като Ролекса на отец Николай Заслугата да заработи не е моя а на колегата Бекриев ,хвала, чест и господ здраве да му дава Дюздисах го с хубава дебела и яка каишка да н го загубя и заема горния стелаж откъдето сложа ли го на ръката-отиде ми празника Акъла ми ще е само в него да не го драсна или недай си боже ударя Няма да показвам машината да не го надраскам :D
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Re: ЦИТИРАД

Мнение от Pavlin »

Някой е дупчил и кичил да знаеш :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

не е бе Павле Има вдлъбнато на самия цифер оригинално за емблемата а машината си е 8200 стандарт и според мен не е збирщайн
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

А котвичката движи ли се?
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Омегицата мноу лаштъва :thumbup: :clap:
.
storyteller
Moderator
Reactions:

Мнение от storyteller »

Ето тук още един
http://prodavalnik.com/prodavam-mehanic ... -i21667599" onclick="window.open(this.href);return false;

Изглежда ми оригинален, няма смисъл някой да си играе толкова с циферблата, машината също е читава. Според мен е някъде от 70-те години, когато Цитизен са били млада марка и са си търсели облик.
Абе честно казано ми изглежда студентска работа - засекли се Цитизен и Радо някъде на Нова година или 8ми декември, пийнали, пообщували, младост, на сутринта се гледали гузно и предпочитали да забравят какво е станало, ама на - излиза от време на време потомството на някой аукцион.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

storyteller написа:Ето тук още един
http://prodavalnik.com/prodavam-mehanic ... -i21667599" onclick="window.open(this.href);return false;

Изглежда ми оригинален, няма смисъл някой да си играе толкова с циферблата, машината също е читава. Според мен е някъде от 70-те години, когато Цитизен са били млада марка и са си търсели облик.
Абе честно казано ми изглежда студентска работа - засекли се Цитизен и Радо някъде на Нова година или 8ми декември, пийнали, пообщували, младост, на сутринта се гледали гузно и предпочитали да забравят какво е станало, ама на - излиза от време на време потомството на някой аукцион.
Еднакъв дори и секундната стрелка е същата която ми хареса и не я сложих ами я запазих за някое диверче да стане оригинал
crysis
Напреднал
Reactions:

Мнение от crysis »

И аз имам такова часовниче и от начало си мислех, че е сбирщайн :) После видях няколко такива часовника и се успокоих :) котвичката се върти :)
Изображение
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Еее Ице то верно е много хубаво :D и приятно размерче изглежда :)
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Поотпусне се младежа :D :wink: :lol:
.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”