НОВА РЕТРО ПРИДОБИВКА
-
- Специалист
- Reactions:
НОВА РЕТРО ПРИДОБИВКА
не изневерявам на себе си Ловя риба с РОБИ ГХ 50 от края на 70-те Е прътите са нови Мичели 390 двуколенки 3,25 либри карбон И втори комплект пак с РОБИ АХ124 И 390 пръти Мавер триколенки и те карбон тежкотоварни 3,50 либри както и да млати да не може да ги строши унука А ся и ретро патаретка http://prodavalnik.com/simson-50k-i20033453" onclick="window.open(this.href);return false; Аз търсех от тия с педалите които изглеждат като велосипеди ама и този е достатъчно стар По Марица ходя с Делфин 8 Общото което обединява тези макари е че издават един характерен метален звук при навиване Направо се нааквам ат кеф като вземат да траканясват привличайки вниманието на околните и дочуя злобно подмятане Да е-- неговата --- тоо пак хвана Партньора и той стара дружка небрежно уж случайно подмята ----нА КАКВО УДАРИ-- А аз отговарям -На РОБИ кълве само, на друго не ще
Последно промяна от sheretudis на 14 Май 2013 09:36, променено общо 1 път.
Re: НОВА РЕТРО ПРИДОБИВКА
Купи ли я патаретката?
-
- Специалист
- Reactions:
да пратих еконта да я приберат
Честито за патаретката,супер е
Направо сте си лика прилика.

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Супер е!На времето по соца,колко пъти се записвах,че и рушвет дадох за да се сдобия с един Симсон 51куб.,но не стана.Работеща ли е?
-
- Специалист
- Reactions:
работеща е ама сега като се замисля май ще търся по стара -тази е прекалено съвременна http://prodavalnik.com/simson-50-i23065619" onclick="window.open(this.href);return false; ей такова Ще взема да направя няколко ударни продажби на саати да подсигуря финансово прищевките си
Страхотна моторетка.
Навремето имаше едно семейство братовчеди на нашите в Русе.
Имаха 2 колелета-с тях лятно време ходеха до морето-на Тауклиман,май се казваше!!!
-Сега е Русалка там.
След това купиха точно такава Симсонка и по баирите теглеха едното колело.Пак до морето!!!
След това купиха втора-от по-новите Симсон-едни дамски.
След това Запорожец от най старите и т.н.
Страхотни моторетки бяха.-Скоростите бяха на ръчка на кормилото.
Такава беше донесъл баща ми-някаква служебна-развалена.Бил съм на 14-15год.
Помня,че я бях разглобил на парчета и после я сглобих отново.И вървеше.
Ех ,спомени...
Навремето имаше едно семейство братовчеди на нашите в Русе.
Имаха 2 колелета-с тях лятно време ходеха до морето-на Тауклиман,май се казваше!!!
-Сега е Русалка там.
След това купиха точно такава Симсонка и по баирите теглеха едното колело.Пак до морето!!!
След това купиха втора-от по-новите Симсон-едни дамски.
След това Запорожец от най старите и т.н.
Страхотни моторетки бяха.-Скоростите бяха на ръчка на кормилото.
Такава беше донесъл баща ми-някаква служебна-развалена.Бил съм на 14-15год.
Помня,че я бях разглобил на парчета и после я сглобих отново.И вървеше.
Ех ,спомени...
-
- Специалист
- Reactions:
И тука имаме велосипедни маниаци Като купих Авенюто един серсемин като нашия ДНМ ми предложи да се включа в ходене до връх Шипка и обратно Отначало не вдянах и си помислих че за седмица ще е ходенето, уважавайки всяко крайпътно заведение по пътя но ми казаха че сутринта тръгвали и до вечерта се връщали Абе туй са 90 км отиване и 90 връщане и по баирите никой няма да ме тегли с тоя кирлив велосипед бе На 5 км от тук м-у Хасково и Д-град имам къща и веднъж пробвах с колелото да се раздвижа уж и ме хвана мускулна треска а и така ожаднях за студена бира че хич не ми беше до поливане и косене на райграса Предстоеше и да се върна обратно само при мисълта от което ми призля и викнах сина с Берлингото да ме прибере КАКВИ СА ТИЯ ХОРА ДА СИ ПРИЧИНЯВАТ ТАКВИЗ ЛОШИ НЕЩА -НЕ ЗНАМ
-
- Специалист
- Reactions:
ми той мнооо арен бе танасее
Трофи му викаха когато минаваше прав под масатаКажи как и от какво да изфабрикувам двойна седалка на патаретката че малкия Ачко тъй кълне че люспа може да не видя

ламарина-1.5мм парваш и стойка на местото на багажника,10см дунапрен и кожа да го облечеш
-
- Специалист
- Reactions:
и де му е резервоара на туй чудо на техниката
Под седалкатаsheretudis написа:и де му е резервоара на туй чудо на техниката

-
- Специалист
- Reactions:
Tуй определено не е като онуй Една неделя само търкам тенекии и приятеля който ще ги вапцва се не е доволен Подозирам издевателство ама нейсе

Така съм се забучил в новото си амплоа че една сюрия вехтошари се обадиха да предлагат патаретки ама мисля да се огранича само с още една от тия Симсонки с педалите

Така съм се забучил в новото си амплоа че една сюрия вехтошари се обадиха да предлагат патаретки ама мисля да се огранича само с още една от тия Симсонки с педалите