Ремонт на TAG HEUER

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
wildmitko
Reactions:

Ремонт на TAG HEUER

Мнение от wildmitko »

Zdraveite kolegi.nov sam vav foruma i se nadqvam da mi pomogne nqkoi.Predi vreme mi izpadna edin prekrasen 4asovnik tag heuer chronometer.problema e 4e vsledstvie na udar sprq da raboti.ako nqkoi znae maistor 4asovnikar koito remontira takiva 4asovnici mnogo shte sam mu blagodaren.nqma zna4enie vav koi raion na stranata se namira.tuk vav foruma i ne samo v tozi se sreshta imeto BOJO kato ostanah s vpe4atleniq 4e e mnogo dobar vav tazi 4ast ,samo hubavi dumi za nego se 4uvat .TA ako nqkoi mu ima koordinatite ili tel shte e mnogo dobre.izvinqvaite 4e pisha na latinica no ne sam vav bg i kompa nqma bg bukvi :)
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Превод на кирилица с проверка на правопис и граматика (+)

Мнение от varban »

Здравейте колеги,

Нов съм във форума и се надявам да ми помогне някой.
Преди време ми изпадна един прекрасен часовник Tag Heuer хронометър. Проблема е, че вследствие на удар спря да работи.
Ако някои знае майстор-часовникар, който ремонтира такива часовници, много ще съм му благодарен. Няма значение в кой район на страната се намира. Тук във форума, и не само в този, се среща името BOJO, като останах с впечатления, че е много добър в тази част, само хубави думи за него се чуват. Та ако някой му има координатите или телефон, ще е много добре.

Извинявайте, че пиша на латиница, но не съм в България и компа няма български букви.
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Re: REMONT NA TAG HEUER

Мнение от varban »

Колкото до "BOJO"... кой е това? Божидар Тодоров? Ако е той, на стрелките има банер, който сочи в неговата тема.
Хора от този форум също му носят часовници, ама не и аз.
Така че нека те да кажат.
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

Ако питаш за Божидар от София, то той е на бул. Скобелев 48- там където е тролейната спирка за посока бул. Стамболийски. Иначе официален представител и сервиз за България е фирма Гюлян:

http://us.tagheuer.com/en/store/bulgaria" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Lyubo_sr
Специалист
Reactions:

Мнение от Lyubo_sr »

varban написа:Колкото до "BOJO"... кой е това? Божидар Тодоров? Ако е той, на стрелките има банер, който сочи в неговата тема.
Два пъти съм ползвал услугите на Божидар и съм доволен.
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. :)
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Lyubo_sr написа:
varban написа:Колкото до "BOJO"... кой е това? Божидар Тодоров? Ако е той, на стрелките има банер, който сочи в неговата тема.

Два пъти съм ползвал услугите на Божидар и съм доволен.
Но не и за Таг, предполагам :D
.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”