ГРУЕН-ПРЕЦИЗИОН

sheretudis
Специалист
Reactions:

ГРУЕН-ПРЕЦИЗИОН

Мнение от sheretudis »

Спазвайки правилата на раздел Продава във форума мяткам набързо няколко фотки направени с треперещи ръце защото с едната държа апарата а с другата калкулатора за изчисляване на бъдещата печалба Освен това и пулса ми е учестен само при мисълта за придобиване на над столевка Обичам точните описания и затова ще му напиша размерите които са между 3,и половина и 5 санта Дебеланко е, дори тантурест Кожуха му е здрав и като нов маркиран с някакво --голд плаке 10 Има три стрелки най долната от които мяза на мен тоест трътлеста и мързелива но не е дълга и досущ кат мен едвам едвам се помръдва Средната има живец а най горната мяза на наш Коки къпкана -пишкин Мършава пък са върти кат черясло хич не я мързи Цената му е 120 лева или поне аз така си мисля макар че може да турна още 30 лв заради синичките главички по болтовете на машината В заключение Груйчо изглежда добре направо отлично със съвременни параметри с тухлоподобни габарити каквато е нинешния моден писък
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
kerita
Reactions:

Re: ГРУЕН-ПРЕЦИЗИОН

Мнение от kerita »

Здравей,
Часовника /Груйчо/ 17 камака или 25 камака е ?
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Маркиран е със 25 камъка на автомата но на цифера пише 17 Но по принцип обичам да глезя жертвите си и изпълнявам желания разни Може да пише и 17
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Хариза ли го тос Груйчо или още ме чака? :lol:
.
Публикувай отговор

Обратно към “Продава часовници ----- Sales watches”