Tissot Automatic

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Tissot Automatic

Мнение от ivankrystev »

От няколко часа ми е на ръката и много му се радвам. Снимки не съм му правил понеже нямам мухлясало сирене. :D

Е за това говоря, снимката е от обявата му.
Изображение

Търсих и други снимки и описание и се заплетох. Повечето из нета е описан, като Seastar, но на моя не пише това. Единствено в един сайт намерих снимки 1/1 с моя.
Изображение
Отворих го разбира се и механизма на моя е същия като от снимката.

Изображение

Нещо повече за този механизъм?

Искам да го реставрирам и си търся човек, някой нещо?

Поздрави!
Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Tissot Automatic

Мнение от Seikosha »

Иване,механизмът мяза на ЕТА,но кой калибър точно е,трябва да погледнеш с една по-голяма лупа.Там вътре някъде около баланса,трябва да има цифрички. А иначе дизайнът е класика,почти са го докарали като моя,пустите му швейцарци :D
Изображение
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Skyler
Напреднал
Reactions:

Мнение от Skyler »

Касата много прилича на Seiko 7009, но само толкова. Иначе е страхотен, успех с реставрацията!
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

Seikosha написа:Иване,механизмът мяза на ЕТА,но кой калибър точно е,трябва да погледнеш с една по-голяма лупа.Там вътре някъде около баланса,трябва да има цифрички. А иначе дизайнът е класика,почти са го докарали като моя,пустите му швейцарци :D
Изображение
Всеки си хвали стоката. Мерсаж за инфото - ще се "пуля" с лупата.
Skyler написа:Касата много прилича на Seiko 7009, но само толкова. Иначе е страхотен, успех с реставрацията!
И на мен много ми заприлича, но определено двете каси имат разлика. За реставрация и профилактика ме насочиха към Божидар (София), но ще видя първо за Варна човек.
Публикувай отговор

Обратно към “Ремонти, "направи си сам" и "как се прави"”