пазаруване от руски аукциони
пазаруване от руски аукциони
ЗДРАВЕЙТЕ. ПУСКАМ ТАЗИ ТЕМА КАТО ЛИЧНА, ТЪЙ КАТО БИХ ИСКАЛ ДА ЗНАМ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ КУПУВА ОТ РУСКИТЕ АУКЦИОНИ И НАЙ-ВЕЧЕ КАК СТАВА ТАМ ПЛАЩАНЕТО. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ЛИ ВСЕКИ ЕДИН ПРОДАВАЧ ДА ГО ПИТАМ ПООТДЕЛНО И ЛИЧНО ДАЛИ ПРАЩА В ЧУЖБИНА. С ЕДНА ДУМА НЯКОЙ ПАЗАРУВАЛ ЛИ Е И ИМА ЛИ ПОДРОБНОСТИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЯТ.
Re: пазаруване от руски аукциони
Ако имаш предвид Молоток, трябва да пишеш на всеки продавач дали праща зад граница, някои са написали че не пращат, но пак зависи. Доколкото знам се плаща с банков превод, излиза около 20лв. Имам един приятел, който пазарува от там, ще го питам за подробности.
С ЕДНА ДУМА - СЛОЖНА И СКЪПА РАБОТА , ОСВЕН ТОВА БЕЗ МНОГО ГАРАНЦИЙ. В РУСИЯ НЯМАТ ЛИ ПЕЙПАЛ. ВИДЯХ ЧЕ ИМА МНОГО НОВИ ЦИФЕРБЛАТИ. ТОВА Е ПРЕДИМСТВОТО ИМ НА РУСНАЦИТЕ, ЧЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЕДИН ЧАСОВНИК ДА Е КАТО НОВ. А НИЕ ОТ БОКЛУЦИ И РЪЖДЕЛНИЦИ СЕ ОПИТВАМЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО.3017 написа:Ако имаш предвид Молоток, трябва да пишеш на всеки продавач дали праща зад граница, някои са написали че не пращат, но пак зависи. Доколкото знам се плаща с банков превод, излиза около 20лв. Имам един приятел, който пазарува от там, ще го питам за подробности.
Покажи ги да ги видим.
КОЕ - НА РУСНАЦИТЕ НОВИТЕ ЦИФЕРБЛАТИ ИЛИ МОИТЕ БОКЛУЦИ :oops:3017 написа:Покажи ги да ги видим.
На Руснаците циферблатите, а после и твоите неща 

http://molotok.ru/ciferblat-dlya-chasov ... 42702.html" onclick="window.open(this.href);return false;3017 написа:На Руснаците циферблатите, а после и твоите неща
МОИТЕ БОКЛУЦИ СА ТВЪРДЕ МНОГО, НО СЕГА СЪЖИВИХ ЕДИН ОТ 1953. САМО СЛАГАМ СТЪКЛОТО И ЗАПОЧВАМ ДРУГ

СЛЕД НЕГО Е ТАЗИ СИМА ОТ 1940

ДНЕС ЕДИН ОТ МОЛОТОК.РУ МИ ОТГОВОРИ ЧЕ ДОСТАВКАТА ДО БЪЛГАРИЯ Е 650 РУБЛИ - А ТОВА МАЙ Е 37 - 38 ЛЕВА :roll:мitakaaa написа:http://molotok.ru/ciferblat-dlya-chasov ... 42702.html" onclick="window.open(this.href);return false;3017 написа:На Руснаците циферблатите, а после и твоите неща
МОИТЕ БОКЛУЦИ СА ТВЪРДЕ МНОГО, НО СЕГА СЪЖИВИХ ЕДИН ОТ 1953. САМО СЛАГАМ СТЪКЛОТО И ЗАПОЧВАМ ДРУГ
СЛЕД НЕГО Е ТАЗИ СИМА ОТ 1940
Ако купиш 100 циферблата си заслужава 

МИ ТЕ И ЦИФЕРБЛАТИТЕ МУ СА ПО 3,40 ДОЛАРА3017 написа:Ако купиш 100 циферблата си заслужава