Kalitko,все още не става дума за пари до сега.Представи си ситуацията :наддаване и в двата форума.Участниците в едно от наддаванията ще бъдат излъгани.Няма да използвам по-мека дума за ситуацията - излъгани е точната.Съвсем естествено е дадеш часовника на колегата с наѝ-висока оферта,но в коѝ от обявените търгове?А сега си представи ,че аз дам оферта N стотин лева. Цената ти допадне и дори зарадва ,а на следващия ден напиша -ОТКАЗВАМ се.Как ще се почустваш?
Павлине,мисля че това което казваш
Pavlin написа:Принципно не е много коректно да се пуска нещо на продажба на търг, на повече от едно място. Но също така продавача по никакъв начин не може да навреди на когото и да било от нашия форум, освен на себе си, оставяйки лошо впечатление.
не е съвсем така.Ако се ангажира някоѝ с наддаване,надежди за спечелване на търга,емоции и после получи отговор:"Да,ама в другия форум има по-голяма оферта"
няма ли да се почувства излъган и ощетен?Понякога вредата е не само финансова.Съгласен съм на толерантност и търпение към нови членове на форума ,но трябва и някакви принципи да защитаваме все пак.Нека мнението ми не обиди никого.