Hanowa Swiss Military - Заслужава ли си?

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
grafa
Reactions:

Hanowa Swiss Military - Заслужава ли си?

Мнение от grafa »

Здравейте. Предлагат ми този часовник. Не разбира изобщо и ме интересува, как да разбера оригинален ли е, дали си заслужава и колко долу горе му е цената? Този като гледам е на 3-4 години, според сниманите документи. Цената на коята ще го взема, се връзва на 150-200 лева, зависи от уговорката. Благодаря!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Re: Hanowa Swiss Military - Заслужава ли си?

Мнение от atanweb »

Привет, добре дошъл във форума.
Трудно можем да разберем точно ти дали го харесваш всичко започва от това усещане.
Ако смяташ, че това е твоя часовник мисля, че ще бъдеш щастлив с него.
Не ги познавам много съвременните "швейцарски" часовници, но предполагам, това е кварцов хронограф.
Ако имаш интерес само към един часовник който ще ти бъде ежедневен кварц-а е чудесен избор. Стоманеният корпус пък предлага възможност за възобновяване на блясъка след няколко години служба. Полиране и смяна на стъклото ще го направят като нов.
Всъщност за тези пари съм виждал други кварцови хронографи които могат да те заинтересуват ако все пак мислиш, че този не е твоя.
Нека запознатите колеги да покажат повече информация за часовника, но за цена надали някой може да те посъветва конкретно дали си заслужава или не.
Понякога едно Касио от огромния асортимент който предлагат може да "надвие" всякакви натруфени "швейцарски" марки.
Успех!
Изображение
grafa
Reactions:

Мнение от grafa »

Ами трудно ми е да кажа, дали го усещам като "моят часовник", защото още не съм го виждал на живо. Тъй като марката ми е непозната, просто ми се ще да разбера, дали е истински. На снимки ми харесва, ако на живо ми допадне, ок. Но не искам да платя 200 лева, за нещо което струва 50. Това е другият момент. Човека има всякакви документи, това е показателно, според мен. А ходенето на часовникар за проверка ще излезе някаква сума, която не знам дали съм склонен да платя. Благодаря!
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Това е бюджетна марка, възможно е и да има ментета, но този е оригинален. Според мен по реална цена би била 150лв, и то ако много ти харесва.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Скоро отварях суис милитари хроно с кварцова миота,та и суиса е под въпрос
grafa
Reactions:

Мнение от grafa »

Ами взех го. Доста изгодно ми се върза, даже под 150 лева. Определено ми харесва. Часовника изглежда добре, качествено направен и е красив. На мен това ми стига. Човека беше изключително коректен, едва ли ми е продал боклук. А и има разни документи.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Документи се печатат всякакви уважаеми. Ако ти харесва часовника,си го носи на лявата ръка и не е нужно да размахваш документите с дясната,не си струва усилието...
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Важно е да си доволен! С кеф да си го носиш! :)
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Честито и от мен, започвай да се оглеждаш за други красоти щото вече явно те човъркат нашите угризения. т.е. кой часовник да нося днес. А в по късен етап.. днес е събота сутринта ще нося нещо спортно, на обяд нещо старо, а вечерта нещо тънко и елегентно.
айде.. и да не кажеш, че не сме те предупредили.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”