Циферблат и стъкло за Слава2414

Аватар
stormbringer
Reactions:

Циферблат и стъкло за Слава2414

Мнение от stormbringer »

Привет почитатели на часовникарското изкуство,както става ясно от заглавието търся тези две неща за бащината ми Слава(малко ми е малка според мен но си ме кефи и има особен магнетизъм за мен).Ето снимка в какво състояние е цифера и стъклото или по-точно пластмасата си имаше илюминатор на датата с увеличение,но един часовникар прехвален според мен(няма да го плюя защото е възрастен и му имам уважение)след много свободни съчинения как имал мнооого и всякакви части за всякакви руски часовници не можал да намери и пльоснал това :x
Изображение

Ако на някой му се намират гореспоменатите части да пише едно лично,почти всеки ден влизам във форума който смея да твърдя е прекрасен,от скоро го чета и просто не мооа да са запра! :P
Steve McQueen-"Живея за себе си и не отговарям пред никого"
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Re: Циферблат и стъкло за Слава2414

Мнение от Pavlin »

Имам няколко, не са перфектни, но са по добри от този. И стъкло с лупичка може да излезе.
Благодарим за комплимента! :)
Аватар
stormbringer
Reactions:

Мнение от stormbringer »

Да очаквам тогава нещо на лични?
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Ако нещо ти върши работа, казвай. Стъкло за съжаление нямам.

Изображение
Аватар
stormbringer
Reactions:

Мнение от stormbringer »

Колега 3017 благодаря ти за бързата реакция на молбата ми,исках точно като стария цифер да си намеря че ме е срам такъв да го нося,но като не мога сега да си намеря от твоите има добри.Старият цифер е златист,аз забелязах един златист Слава от твоите(искам да си пише Слава,а не Корнавин)или един от белите също е е много ефектен според мен!
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Според мен най добре, да вземеш един черен. Ще ти го направя комплект с машината, стрелки, ремонтоар и коронка. В такъв случай смяната става много бързо, само махаш капачето и слагаш новата машина. А като излезе по добър светъл циферблат с римски цифри, тогава ще го смениш.
Публикувай отговор

Обратно към “Търся, Купувам ----- Wanted”