Я какво съм си харесал

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Я какво съм си харесал

Мнение от atanweb »

я какво съм си харесал
Изображение

Изображение

Изображение

и една такваз - http://aukro.ua/ciferblat-volna-chasy-i2502260315.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ако някой иска нещо от богатия избор на цифери ( качествени реплики) казвайте да вземаме заедно)
Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Re: От джобна в ръчна Молния

Мнение от sheretudis »

от Волни не бих се отказал още повече че имам 2 нови корпуса Значи 4 Цифера за мен на Волна Къде да пратя пари
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

аз малко теоретично подхождам. Просто събирам мнения като твоето за да знам дали да правим обща поръчка. Намислил съм скоро да си поръчам нещо и затова пускам подобни коментари.
Нека идеята узрее пък ще я приложим.
Поздрави!
Изображение
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Аз да си призная-много повече ми харесва старичък,но оригинален циферблат.Тези "новодели" нещо не ми допадат.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Ще го разделя в отделна тема, че това отива в съвсем друга насока. Аз също мисля да си поръчам нещо.
мitakaaa
Специалист
Reactions:

Re: Я какво съм си харесал

Мнение от мitakaaa »

И ОТ МЕН ЩЕ ИМА ПОНЕ НЯКОЛКО, А И МОГА ДА НАМЕРЯ ОЩЕ ЕДИН СЕРИОЗЕН КУПУВАЧ. ОСВЕН ТОВА ИМАМ ПРИЯТЕЛ НА КОЙТО ЖЕНА МУ Е УКРАИНКА И МНОГО ЧЕСТО ХОДИ ДО ТАМ, ТА НЕЩО И С ДОСТАВКАТА МОЖЕ ДА СЕ СЪЧИНИ.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Ако ти е добър приятел, може да ни направи голяма услуга. Да купим разни неща и да ги пратят на техен адрес в Украйна, после да ги донесе като ходи.
мitakaaa
Специалист
Reactions:

Мнение от мitakaaa »

ЩЕ ГОВОРЯ С НЕГО - ТАЗИ СУТРИН БЯХМЕ НА КАФЕ ЗАЕДНО СЛУЧАИНО, НО НЕЗНАЕХ ОЩЕ ЗА ТЕМАТА.
НО ОТНОСНО КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА С УКРАЙНСКИТЕ ПРОДАВАЧИ АЗ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯМ. ОСОБЕНО АКО СЕ КАСАЕ ЗА ПАЗАРЛЪЦИ ЗА ОТСТЪПКИ ПРИ ПОВЕЧЕ НЕЩА И Т.Н.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”