Здравейте, търся стъкло за Ориент с размер 290. Часовника е на колега и му обещах, че ще помогна за смяната, но часовникарите в града явно нямат такъв размер, а поръчките са мудна работа.
Каква е приблизително цената на стъклото и има ли БГ сайт от където може да се поръча?
Поздрави.
Стъкло за Ориент размер 290
Re: Стъкло за Ориент размер 290
То не е ли равно?
Питай на лична "алфа" от стрелките. На мен той ми намери. Впрочем няма нищо сигурно, защото размера който си дал е много "изкълчен". Размера на стъклото на повечето Ориенти е 300.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Благодаря за съвета.omegaqq написа:Питай на лична "алфа" от стрелките. На мен той ми намери. Впрочем няма нищо сигурно, защото размера който си дал е много "изкълчен". Размера на стъклото на повечето Ориенти е 300.
надраскано ли е или счупено?
жалко,можеше да се полира ако беше надрано
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Ориента вече е с ново стъкло, при проба на 290 се оказа с една идея по-малко, та сложихме 291
прекратявам търсенето. замяната беше извършена от колега от форума за 5лв за което благодаря на bencho, че поръча и сложи точното стъкло.
прекратявам търсенето. замяната беше извършена от колега от форума за 5лв за което благодаря на bencho, че поръча и сложи точното стъкло.