Имам нужда от помощ за следното възрастно кюфте. Тъй като циферблата изглежда запазен (що годе естествено) и интересен ми се иска да го възстановя във оригиналния си вид, естествено ако е възможно. Сега обаче е в някакъв странен вид на компилация.

Та...видимо касата е голяма за този циферблат и според мен е от най-вероятно да е от Победа. Дали 1МЧЗ или 2МЧЗ, все тая но не е за този циферблат. Най-логично е да си е била заедно с механизма който е на 2МЧЗ и просто някой да е добавил в последствие циферблат на Ракета със стрелки? До тука изглежда добре като логика. Натам обаче не намирам такава Ракета с този циферблат и стрелки. Единствената подобна която намерих, то не е сигурно че и търся като хората, но това друга тема, е тук:
http://ussr-watch.ucoz.ru/index/raketa1/0-18" onclick="window.open(this.href);return false;
Тя си е с видимо оригинален механизъм 2603 с 16 камъка и видимо оригинална каса за Ракета.
Та питането ми е според вас първо тези стрелки оригинални са за този циферблат или и те са дообработка на кюфтето. Също с какъв механизъм трябва да е: 2603 с 16 камъка, 2602 и на кой завод? И последно с каква каса?
Ще съм благодарен за всички отговори