Здравейте! Много ще ви бъда благодарен ако ми кажете нещо за тази марка часовник и неговият механизъм. Ще съм благодарен за всички отговори. Мерси много предварително!
omegaqq написа:Механизма мяза на Peseux 170A
omegaqq, моето скромно мнение е, че в този случай не си прав нито като модератор нито като човек. seikosha може да е сигурен, че ти бъркаш и това да е така и същевременно да не може да определи механизма с точност. Едното не изключва другото.omegaqq написа:Seikosha, изказвания от типа: "Не знам какъв е, ама и ти не си прв" не се толерират във форума. Смятй тоя пост като предупреждение преди наказание.
Извън въпроса за механизма, и аз смятам че е за американския. Willaim може и да е Emil Leichter - Kleinuhren; New York, USA; registriert am 23.8.1944
А има ли вероятност аз да съм прав? Хайде да не я изключваме! Както личи от последния пост на Seikosha той все още не е казал кой е механизма. Да ти кажа ли защо. Защото аз съм прав. Снимка не съм дал защото в нета няма. Нормално е за механизъм на толкова години.the collector написа:omegaqq, моето скромно мнение е, че в този случай не си прав нито като модератор нито като човек. seikosha може да е сигурен, че ти бъркаш и това да е така и същевременно да не може да определи механизма с точност. Едното не изключва другото.omegaqq написа:Seikosha, изказвания от типа: "Не знам какъв е, ама и ти не си прв" не се толерират във форума. Смятй тоя пост като предупреждение преди наказание.
Това предупреждение блъска повече на наранена гордост, отколкото на правилна намеса.
Няма да взема участие по идентифицирането,че нищо не разбирам.KNUT написа:Надписите по механизма са - National Jewelers Co - NXJ - .Размер на касата с коронката -35мм.