Търся стоики за часовници.
Re: Търся стоики за часовници.
Не знам от къде да си намериш, но да те предупредя, че от едни търговци се предлагат такива бели, много лесно се чупят. Аз бях си купил и ги върнах. Иначе може да погледнеш в ebay, имаше изгодни оферти.
Колега,все още съм много на "Вие" със това пазаруване от ebay.А някои колега беше споделил че на Илиенци имало.Надявам се да открия .Даже и да не са същите за мен е важно да са със малка основа.Поздрави.
На мен един продавач на часовници ми подари 3бр.Както казва 3017 :много се чупят .Остана ми една,но не я ползвам.Моите бяха прозрачни,като от плексиглас.
-
- Специалист
- Reactions:
на нашия пазар в Д-град има Аз ползвам такива и са добре Жълти са
Колега,можеш ли да ми пуснеш снимка как изгледат?Благодаря предварително.
-
- Специалист
- Reactions:
Благодаря,колега.На какви пари се харчат?
-
- Специалист
- Reactions:
А ся де Хм да ти кажа купувам от много години патенти, каишки и по поръчка части и материали и никога не съм питал колко струва всеки артикул поотделно Ще питам тази седмица и ще ти пиша но не вярвам да са повече от лев
А направо да те питам има ли начин да ми купиш 10-15 броя и да ми ги пратиш по Еконт?Аз си поемам разходите.Дано не те затормозявам много.Не са ми спешни,когато имаш възможност.Каквото и да решиш ти благодаря за отзивчивоста.Поздрави и лека вечер.
-
- Специалист
- Reactions:
пусни на лични адреса си В понеделник ще ти ги изпратя
Много благодаря,колега sheretudis.Всичко е точно.