Проблем със снимки?

Тук пишем за каквото се сетим
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Проблем със снимки?

Мнение от Pavlin »

Някой има ли проблем с отварянето на снимки във форума?
rosen_er
Специалист
Reactions:

Re: Проблем със снимки?

Мнение от rosen_er »

Аз от известно време имам ,но не знам дали не е при мен.Понякога не отваря снимката до краѝ.Друг път пък я отваря същата снимка.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Това трябва да е от връзката. И при мен така се получава понякога, но като цяло няма снимка,която да не ми отваря.
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

При мен всичко е ОК.
Давам съвет. когато качвате снимки през postimage ги оразмерявайте например 1024 или 1280 пиксела за да останат по дълго снимките в техните сървъри. т.е. ако качвате големи снимки които са мегабайти размер и ги оставите в оригинален размер, а посещаемостта на снимката не е голяма може да изчезне скоро, тъй като не се счита за приоритет. Ако ги преоразмерявате (може и предварително на вашия компютър) ще се отварят по-лесно. Postimage вече имат много сървъри то се вижда от адреса на нсимката в самото начало. пише s1, s1... s5... s9.. s13 понякога някой от тези сървъри са претоварени и не могат да покажат всички снимки особено тези с голям размер.
Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Аз имах проблеми за което информирах Изписваше ми се ---ИЗОБРАЖЕНИЕ --- И НЕ СЕ ОТВАРЯШЕ СНИМКАТА гледам че днес всичко е наред и разгледах снимките на новите теми Пробвах от лаптопа и от другия ми компютър но беше едно и също следователно проблема не беше при мен Все пак при старите теми не мога да отворя снимки а и не се показват на монитора
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”