Циферблат за Восток Амфибия
-
- Reactions:
Циферблат за Восток Амфибия
Здравейте!От много време харесвам руските часовници и най-вече тези от марката Восток.От няколко дни насам искам да пробвам да направя часовник с кварцов механизъм,но искам той да е с циферблат от любимият ми часовник-Восток Амфибия или Командирские важното е да е без датник.Ако някой от колегите има такъв излишен циферблат да пише на лични.Поздрави!
Re: Циферблат за Vostok Амфибия
Е,защо с кварцов механизъм? Какво му е на механичният автентичайз,или те мързи да го навиваш,че то там е кефа 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
А какво мислиш да правиш с характерните стрелки на точно тези два вида Восток?
-
- Reactions:
Въпроса не е,че ме мързи или нещо от сорта,въпроса е,че не разбирам нищо от механични часовници.Имам опит с един Ориент - часовника си вървеше нормално,но един ден реших да го отворя и разглобя добре до тук,но после като дойде време за сглобяването сами се досещате какво се случи
.Това е причината да искам да го направя с кварцов механизъм.Поздрави!!

-
- Reactions:
Относно стрелките ще се пробвам да ги намеря от един и същ източник заедно с циферблата,за да съвпадат.
Жалко, че не си разглобил един кварцовzahari9779 написа:Въпроса не е,че ме мързи или нещо от сорта,въпроса е,че не разбирам нищо от механични часовници.Имам опит с един Orient - часовника си вървеше нормално,но един ден реших да го отворя и разглобя добре до тук,но после като дойде време за сглобяването сами се досещате какво се случи.Това е причината да искам да го направя с кварцов механизъм.Поздрави!!

.