Страницата на sheretudis

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Страницата на sheretudis

Мнение от Seikosha »

Ангиле,при мен всичко е меко веке,никви жили бе наборе :) Кът гу туриш в гърнето и омеква,биля и се разкапва,само на мазнина остава.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

sheretudis написа:Загубен в превода Ам той не искал човека кой знае какво изкилифинчено че и го е купил завалията Бирата ми е сигурна за другия месец ся мезенцето остава ама брата мой Сейдушко ако закъсам може да метне нещо на Еконта от неговите специалитети С повечко мръвки дано да е произведението му шарено месце да не е много сухо и жилаво
Ангилей, ку знайш кфи арни мизилъцъ прудаът у Бирьоскътъ дет Мишончиту мноу я тачи зъ другу нямъ и дъ пумислиш :lol: Саму зъ тъкфъс ништа шси куреспундиръти със Сийкошъсан, ръйш :D :lol:
.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Събираш патладжани и скубиш моркови и хич никакъв те няма,или някой италианец е взел да ти изкупува магазина и с'я се ебейкаш с него.А дано.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Изображение
Откак солд ме гони по петите за разлика от унсолд ни моа са запра на конвейер съм го обърнал :D Туй е готовата продукция Свърших с фотоапаратите -всички работят Нали знаеш че като почна нещо направо се самозабравям И в секса съм тъй ,често ми викат ----стига бе,не мога повече, на пяна ма направи icon_clap Трита са за точност а Омегата вече я шитнах и очаква изпращане към то ю ес ай я
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Омегата жълта Женева ли е?
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

ЗЛАТНА ГОЛД А НЕ ФИЛЕД женева е отнесоха я като куцо пиле домат
crysis
Напреднал
Reactions:

Мнение от crysis »

Пускай "кировския" към Смолян :)))) Омега е много добра!
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Каишката на "Звънеца" е покъртителна icon_crazy Ето това е "ръчна изработка" n_thumbsup
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

sheretudis написа:ЗЛАТНА ГОЛД А НЕ ФИЛЕД женева е отнесоха я като куцо пиле домат
Женевите са си женеви, особено в тоя корпус :)
А за златните... за продаване са по-добри. За носене - де да знам :)
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

sheretudis написа:Изображение
Откак солд ме гони по петите за разлика от унсолд ни моа са запра на конвейер съм го обърнал :D Туй е готовата продукция Свърших с фотоапаратите -всички работят Нали знаеш че като почна нещо направо се самозабравям И в секса съм тъй ,често ми викат ----стига бе,не мога повече, на пяна ма направи icon_clap Трита са за точност а Омегата вече я шитнах и очаква изпращане към то ю ес ай я

Мен пък ме впечатлява шареното "нещичко" в ляво....а дай да го видим по добре какво е....макар че не е трудно да се досетиш :lol: :lol:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Чудесна снимка Ачо,не само като качество,но и оригинална като замисъл. icon_clap Задобряваш дърта еблива пъстърво :mrgreen:
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

:lol: Благодаря че ми оценяш по достойнство фотките Мишел Ама аз като ги щраках нямах никакви задни мисли бе готин Само предни Просто там ги нареждам на лампата да ги следя два три дена някой инжистанец да не изреве на умряло в Ибъя че съм и тщеславен и обичам да ме хвалят а пък на редовните жертви след втора трета покупка направо им слагам забрана щот много ми замязва на мазохизъм пък аз все пак не съм садист Оноо день викам на едно патриотарако дето вече взе 4 -ти Фтани тосо ре малака каце стон нголо су ден та су минон левта уте гия бозукя уте гия путанес ке и гинека су та се дгиоксе апо то спити Пък данаеца ми вика Ми фовасе филе ела стин Атина ке паме мази ста бозукя За снимката какво да ти кажа Имам 15-20 броя от едни от най качествените фотоапарати произвеждани някога Сони силвър шутка 717 и щракам без изобщо да мисля дали ще стане снимката Само натискам кундака и изчаквам да каже щрак и тя готова Не ще нито фотони нито феромони и снима еднакво добре и в тъмно и в светло
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

rosen_er написа:Каишката на "Звънеца" е покъртителна icon_crazy Ето това е "ръчна изработка" n_thumbsup
на английски звучи така-ханд мъде- уча го и него ,тия дни ще съм готов
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Абе,то не е точно така,да не ти показвам снимки само от преди месец и тогава снимаше със същата шутка,ам снимките ти бяха като снимани в подземията на Перперикон. Кондиката е,че се учиш добре и си разучил настройките на апарата.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Мишони при мен има два вида фотография 1-КОМЕРСИАЛНА и 2- НЕКОМЕРСИАЛНА комерсиалната я правя направо като студийна със всичките му салтанати като да включа апарата и да го насоча с двете ръце

Изображение
а другата е за ширпотреба която позволява да снимам и гъзнем и със замъглен поглед
Изображение
основната разлика при двата стила на фотографиране е-- Интереса клати феса---
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”