Много радостни емоции с нея :ok
и тази имаше такъв проблем но я дюздисах с такава от балканче която е от плътна дебела ламарина и на нея заварих зъбци Стана добре и не изключват Сложих и бърза предна зъбчатка за веригата от пред че харесвам шеметно високи скоростиplamenhar написа:Хубава моторетка е станала.
И е приятно да се занимава с такива старини.
Скоростите как са?
Помня че бяха от алуминийй и се изтриваха едни зъби,които фиксират скоростите?
А и велосипеда май е добър?
Ей младо , сядаш на седалката и пускаш предварително закалената подвижна рамка от момата Бъди сигурен че ще има много мераклийки да се качат на такава рамкаLyubo_sr написа:И на мен много ми харесва, ама гаджетата на багажника ли ще седят? ;)
Значи кат ми паднеш, ша тъ убиввам!sheretudis написа:край връщам се към обичайното си занимание да къртя саати разни![]()
по първобитному карам още-със теслата и секача Такава високопроизводителна техника не ползвам но това има и предимствоНапример с това хилти не можеш да го направиш ултрафлат ако те ядоса а с тесличката така го разстилам на голямото менгеме се едно влак му е миналvarban написа:Значи кат ми паднеш, ша тъ убиввам!sheretudis написа:край връщам се към обичайното си занимание да къртя саати разни![]()
Как така ш'къртиш саати бе!
То туй тънка работа било!
Ама и на мен акълът ми толкова - прочетох твоя постинг и зех, че намерих снимка, как се кърти с хилти. И преведох на руски "кърти саати"... мивки де
Понеже съм грубо и неодялано заводско парче, пак направих гаф:
http://forum.watch.ru/showpost.php?p=19 ... stcount=87" onclick="window.open(this.href);return false;
Преди да напиша в руското, твоя постинг прочетох! Ти си виновен!