Радиоапарати и касетофони

Тук пишем за каквото се сетим
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Радиоапарати и касетофони

Мнение от Pavlin »

По едно време бях решил да събирам касетофони и радиоапарати. За начало имам това:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И това:

Изображение
Аватар
clockwiser
Специалист
Reactions:

Re: Радиоапарати и касетофони

Мнение от clockwiser »

За начало е добре. Очакваме продължението!
sturaviqt
Reactions:

Мнение от sturaviqt »

СОКОЛА работи ли? Аз имам същият. Но от рядкото използване нещо му стана и спря да работи.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Признавам си не съм го пробвал :)
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Следващото трябва да е това:
http://www.hammarlund.ru/GX-625/zv.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Лани през лятото ми дойде на гости един германец Беше видял на снимка че троша часовници с едно старо очукано Саньо и преди да пристигне ме пита дали обичам да слушам музика След утвърдителния отговор ми изпрати снимка на Филипса си който е с автоматична антена Аз поради наглост и простотия му писах че слушам музика не само като чопля часовници ами и като ходя за риба Пристигна с Филипса си с едно ИТТ с часовник ДИЕХЛ с батерийка и едно Сони което се разгъва като тефтер - идеално за продължителните ми клечанета по язовири С Филипса ударих 6 от тотото Толкова е мощен че не ми трябва ултразвукова вана Като го надуя докато не ме разтресе жената нищо не чувам А мърморенето изобщо не го отразявам Внука ми е кръстил часотрошачницата ми- чалгабар- не че обичам чалгата кой знае колко но съгласете се че за хобито е идеално докато върви Що не си свалиш фанелката моряшка аз да ти покажа моита синя прашка и изведнъж пинсета рече - цък- и после 1-2 часа лазиш в такта на хит след хит да си търсиш отлитналия чаркалак
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”