Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
plamenhar
Специалист
Reactions:

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Мнение от plamenhar »

Хе,хе,развеселихте ме.
Точно скучаех в един хотелски апартамент насред Франция.
След обилна закуска.
То от ибея е много лесно пазаруването бе.
Хващаш някой да ти направи регистрация в пей пала и готово.
После само цъкаш няколко пъти. :mrgreen:
И съответно олекваш. :mrgreen:
Като се пенсионирам може да организирам нещо-я доставки,я нещо друго.
Сега отивам да разглеждам Клермон Ферран,а утре евентуално Париж.
Au revoir! :yahoo
Аватар
sharky1973
Напреднал
Reactions:

Мнение от sharky1973 »

Ооо, приятно изкарване във Франция. Ама като стигнеш Париж, да не забравиш "Crazy Horse" :wink:

Изображение
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Пламка, в Париж можеш да пропуснеш да се качиш на кулата на Аифел (на мен ми беше достатъчно да я видя :) ), но не пропускай да се качиш на Мон Мартър :wink: Весело изкарване ти желая!!! n_thumbsup А......и от хотелите не очаквай много n_sad както и закуската :lol: .....виж телешкото им е превъзходно.....както и виното.....жалко, че не е сезона на божулето.....Както и да е.....Да си изкараш страхотно :b И умната с камериерките :D
.
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

Ще разсърдим сейкошата.
Ще пиша по късно в темата за културния обмен.
Без това не мога да прехвърля снимките от телефона.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Нямаааа,няма :) Тука е свободна зона. Я виж колегата Шарки ква красота е постнал icon_crazy
Много ги тача такива гледки :D Че то иначе тука освен пълнени чушки и имамбайълдъ,друго не може да се види. Пламене обаче за тебе такиви места са забранени nono Чак лятоска кат се пенсионираш и придобиеш свободата да си харчиш пенсията :) Виж,както казва Митака, на Мон Мартър иди непременно,де да не бяха го забранили,че да изпиеш и един абсент,като импресионистите преди повече от 100г. Еххх,Париж,Париж!
sheretudis написа:щом ще слушаш урок първи- цена Порция макарони с дробене ала Сейкоша с кетчуп Макеевь леко пикантен ----АКО НЕ ТИ БЪРКАТ В ДЖОБА НЕ РЕАГИРАЙ ---Пример Ако видиш нередност целяща облагодетелстване чрез неистини,лъжи демек, си пасувай щом не те касае пряко :wink: Повярвай ми ,глупакът си заслужава съдбата Противно на логиката основната движеща сила в света не е разумът а глупостта Колкото повече глупаци толкова по лесно се живее Няма как иначе да продадеш хладилник на чукча и вечен огън на таджик Първото го знаеш а второто е като вземеш овца за напоен в масло и нафта шуплест камък :lol:
Дъртийо,добре започваш.Продължавай да пълниш тенджерата.Записах си в тетрадката,че иначе докат си обърна главата на ляво и забравям,кат я завъртя на дясно си спомням,ам съвсем друго :o Абе деменция няква се появи и нещо в спомените все такива кобилки като горните на Шарки ми се явяват,потропват с копитца,а отзаде м/у прелестните полукълба,вместо опашки похлопват джобни часовници и аз се засилвам и забивам нос в.....балансите и почвам да им регулирам хоризонталното положение и амплитуда :D
Чичко Фройд би казал,че: Смесването на спомени и бъдещи събития(дежа ву)създават настоящи халюцинации и щения :mrgreen:
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

За съжаление няма да посетя Париж.
Току що пристигнахме в хотела,а той е на 25 км.и няма пряк превоз.
То таман ще пристигна за веселата част на шарки. :mrgreen:
Ама слаби ми са ангелите и после може да иатърва обратния полет. lol2
Вино съм взел-от Бордо.Сирена също.(Умирисахме се :mrgreen:).

Всичко интересно в Париж съм го посетил няколко пъти.
А колкото до пенсията,като взема 8 заплати на веднъж паля колата и натам.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

В последните няколко дни,в чест на денят на космонавтиката,"произведох" 1-2 Ракети :D Made in Seikosha авкоз. Знаете как става от тук цифер от там машина,от другаде каса и стрелки,важното е да се получи "интелигентен" Франкен както им викам аз. Всичко си е ориджинал и в поносимо състояние. Третият,малко му пипнах циферблата и сега ровя за машина (мисля дека да е или 2609Н или 2609НА,трябват му и черни стрелки май на този модел. Ринга не ще да се хлопва ,че е малко усукан,но ,ако се дърви много ,ще играе епоксидната смола :)
Мисля ,че това си е голям кеф,гледаш го как се появява малко по малко пред очите ти,ти го зяпаш,а то цъка с език lol2

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Лелеиииий, като гледам в едни други теми,какви лиги текат и кви възхвали,какво удряне на челото в земята става за едни командирски и амфибии,направо ще ми се пръсне пикочният мехур. lol2 Ми вие луди ли сте бе? ЦЯЛ СВЯТ ПОДЛУДЯЛ по тях,чак пък и КИТАЙЦИТЕ,ха ха ха.Ми кво има в този часовник,освен малко история и то в първите модели,всичко друго е калъп за рибоци. Стандартен механизъм,в 90% лющещо се покритие като на смок в пролетно време,чепат дизайн с изключение на някои новодели и май,хубостта му идва единствено защото дупетата на запад,за друго не са чували и купуват като гламави,тук Мироман трябва да има наблюдения и интересът му към таквизи цепеници,явно е оправдан,нищо ,че е дуракоустойчив :mrgreen:
Абе вие Сейко дайвъри виждали ли сте бе? Всичко е различно и прилича на извънземно в сравнение с Чистополските (да не е чисто Полски :lol: ) сериали. Казвал съм го и си го набийте в главите,руски часовници има до 1975г. това е, КАЗАХ!!! :lol:
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Абе всичко е така, както казваш, с една малка подробност - за дизайна.
Те командирците дизайн нямат, имат чертеж :D

Иначе това си е рекламен мит на братята, сравним, например, с българското розово масло :)

Само че и мен ме беше хванал - половин година на работата носех командиреца. После ми дожаля за лющещия се хром и го смених със сейковеца. Ако му сменя джама с плексигласов, без да разваля херметичността, ще стане идеалът на часовник за мен :)
Аватар
miroman
Специалист
Reactions:

Мнение от miroman »

Seikosha написа: ...Ми кво има в този часовник,освен малко история и то в първите модели, всичко друго е калъп за рибоци...
Темата е дълга, това важи за почти всички часовници. Какво толкова има в един часовник, че да струва колкото Мерцедес S-класа...
Абе вие Сейко дайвъри виждали ли сте бе? Всичко е различно и прилича на извънземно в сравнение с Чистополските (да не е чисто Полски :lol: ) сериали. Казвал съм го и си го набийте в главите,руски часовници има до 1975г. това е, КАЗАХ!!! :lol:
Това е друга дълга тема - какъв е смисълът да имаш Сейко, като същото го имат още 999 999 човека. Времето, в което часовниците бяха само часовници, отмина...

Така че колекционерството логично обяснение няма. Моите китайци за мен са прекрасни, а някой може и изобщо да не ги различи един от друг. Друг има 88 разновидности на ДеЛукс, трети - на Омега и т.н.

Виж, събирането с "инвестиционна" цел е малко по-друго. Трета дълга тема... :lol:

Поздрави, Миро.
Изображение
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

За мен страничката на Seikosha е като блог. Само гледам и цъкам от удивление. То и съвет да искаш да дадеш няма за какво. Всичко е супер. Но, виж хубаво е да предаваме положителното си впечатление на всички четящи страницата. Макар и късно ще споделя, че втората Ракета е прекрасна.
Изображение
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Seikosha написа:В последните няколко дни,в чест на денят на космонавтиката,"произведох" 1-2 Ракети :D Made in Seikosha авкоз. Знаете как става от тук цифер от там машина,от другаде каса и стрелки,важното е да се получи "интелигентен" Франкен както им викам аз. Всичко си е ориджинал и в поносимо състояние. Третият,малко му пипнах циферблата и сега ровя за машина (мисля дека да е или 2609Н или 2609НА,трябват му и черни стрелки май на този модел. Ринга не ще да се хлопва ,че е малко усукан,но ,ако се дърви много ,ще играе епоксидната смола :)
Мисля ,че това си е голям кеф,гледаш го как се появява малко по малко пред очите ти,ти го зяпаш,а то цъка с език lol2

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Гларусей!!! Те направо ментови бре n_thumbsup или минтови беше правилния израз :D
.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Саше, напълно съм съгласен с казаното от теб n_thumbsup Подкрепям и Миро, разбира се :) И да си призная честно, когато за пръв път показа колекцията си, то тя наистина ми изглеждаше еднаква.....постепенно с времето и многото прегледи открих разликите и детайлите :) А сравнението с Де Лукса е успешно и ме радва.....нали съм си по Де Луксите :lol: А колкото до колекционирането или ако е по-правилно събирането поне в този вид, в който мнозина от нас го правят мисля, че има и известна инвестиционна идея :D Първо защото след време няма да се намират подобни добре запазени екземпляри и второ защото цената едва ли ще е такава....
.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Seikosha написа:Лелеиииий, като гледам в едни други теми,какви лиги текат и кви възхвали,какво удряне на челото в земята става за едни командирски и амфибии,направо ще ми се пръсне пикочният мехур. lol2 Ми вие луди ли сте бе? ЦЯЛ СВЯТ ПОДЛУДЯЛ по тях,чак пък и КИТАЙЦИТЕ,ха ха ха.Ми кво има в този часовник,освен малко история и то в първите модели,всичко друго е калъп за рибоци. Стандартен механизъм,в 90% лющещо се покритие като на смок в пролетно време,чепат дизайн с изключение на някои новодели и май,хубостта му идва единствено защото дупетата на запад,за друго не са чували и купуват като гламави,тук Мироман трябва да има наблюдения и интересът му към таквизи цепеници,явно е оправдан,нищо ,че е дуракоустойчив :mrgreen:
В 04:30 сутринта страстите са взели връх.
По твоята логика защо ни показваш тази Ракета, а не някое Сейко?
Изображение

Мишо, да нямаш раздвоение на личността? Понякога се изказваш супер интелигентно, а друг път сипеш негативизъм, с привкус на обиди.
Приеми го като забележка!
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Виж само колко смях има в поста му, макар и в 4:30.
Аз всъшност го разбрах и смятам, че е хубаво да се потупваме по рамото когато имаме слука. Така е по-сладко когато е споделено. То вкъщи няма на кой да се хвалим щото не разбират, ама тук ни е седянката и на изказана реплика хубаво е да има дебат или признание. А Мишо ни ръчка с пръчката Изображение Изображение и ни гледа сеира.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”